Workshop i medieskab – kontakt til “afdøde” med Christian Viborg  

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 6. november 2021 - 7. november 2021
10:00 - 16:00

Lokation
Lysets Hus

Kategori


Workshop i medieskab – kontakt til “afdøde” med Christian Viborg  

Niveau: Let øvede/trænede  

Det bliver et intensivt og aktivt program, hvor vi arbejder med åndelig kontakt i et trygt miljø og med glæde og humor. Der er stor fokus på udvikling af det enkelte menneske og sjæls-kontakten til dine hjælpere. 

Vi vil på denne workshop have fokus på at styrke dit link til åndeverdenen igennem at sidde i energien. 

Vi arbejder med konkret medieskab og at gå i dybden med dine beviser, så vi får detaljerne med, samtidig med at du er flow og har en stærk og tydelig kommunikation i din session.  

Vi vil lære at få flere “afdøde” igennem samtidig, til den samme person, i et naturligt og strukturelt flow. 

Vi vil have fokus på at forstærke og udvide dine 5 sanser: 

 • Dit klarsyn både på dit indre og ydre plan.  
 • Din klar-hørelse.  
 • Din klar-smag og klar-lugtesans.  
 • Din klar-følelse.  

 Der vil også være platformstræning til dem, der ønsker det.

Er du i tvivl om dit niveau, så spørg gerne Christian på mail (se mail-adresse under tilmelding). 

Klangmeditationer:  Jeg har fået 2 gæsteundervisere i
 • Inge- Merete Kylov og
 • Fantasiia Nooel, som vil indvie os i deres fantastiske klangmeditationer og som vil udvide vores sanser og på den måde skabe en tættere kontakt til os selv og åndeverdenen.

Gæsteundervisere:

 • Inge-Merete Kylov bor i Vestjylland ved Vinderup. Hun er uddannet i klangmassage og klangmeditation fra Nordlys Centret, hun er af profession socialrådgiver, terapeutisk rådgiver og har desuden mange års erfaring i spirituelt arbejde. bla. med clairvoyance og medieskab. Hun glæder sig til at være med endnu en gang på kursus. Hun nyder at deltage i din udvikling og vil hjælpe med at løfte din energi og dermed skabe kærlig energi og et tættere bånd til din sjæl og dine åndelige hjælpere.Hun er clairvoyant medie og arbejder med clairvoyance, “afdøde”-kontakt samt klanghealing. https://www.facebook.com/IngeMerete.Kylov/?ref=page_internal
 • Fantasiia Nooel bor i Silkeborg, hvor hun har klinik. Hun er clairvoyant medie og arbejder med clairvoyance, “afdøde”-kontakt samt healing. Hun er også uddannet klangterapeut og arbejder med klangmeditation og klangmassage. Hun sætter en stor ære i at må være en af klangmestrene på workshoppen og hun glæder sig til at give dig en dejlig oplevelse med skålene.

Dato: 6. og 7. november 2021. 

Kl.: 10.00 – 16.00 begge dage. (Vi starter præcis kl.10.00) 

Sted: Lysets Hus, Posthussmøgen 11 c, 8000 Århus https://lysetshus.dk/

 • Pris: 2000 kr. incl moms
 • Depositum 600 kr.- tilmelding er bindende.  
 • Resten 1400 kr. betales 1. november eller der kan også betale kontant ved kursus start, det aftales på forhånd med Christian.   

Tilmelding: christianviborg@hotmail.com

 • Aflyses kursus ift. nye Retningslinjer fra myndighederne tilbagebetales depositum og restbeløb.
 • Kommer der andre retningslinjer ift. covid-19, så vil vi tilpasse kursus efter de gældende regler. Har du tegn på forkølelse eller influenza-symptomer, skal du fremvise en negativ corona-test for at deltage.  

Parkering – Dette sted er tæt på og en af de billigste i Århus. Gratis parkering kan også findes på dette sted: https://www.parkeringsinfo.dk/parkering-aarhus/parkeringshus.asp?s=Busgaden-Parkeringshus-parkeringskaelder-aarhus

Overnatning i Århus: Der anbefaler jeg wakeup, som også ligger lige i centrum og tæt på lysetshus:https://www.wakeupcopenhagen.dk/beliggenhed-og-sevaerdigheder/oplevelser-i-aarhus/bed-and-breakfast-aarhus#/

Christian Viborg arbejder som clairvoyant og medium med base i Tranbjerg ved Århus. Han arbejder med clairvoyance rådgivning, holder foredrag, kurser og clairvoyant medie udviklingsforløb og uddannelse. Samtidig  afholder han klarsyn over hele Danmark og tidligere i Norge og de spiritistiske kirker i England.

Hvis du vil læse mere om Christians møde med ånderne og hans spirituelle vej, kan du læse her:
Følg mig på Facebook: