UDSOLGT JUNI: Tag på meditation og healings retreat i portnerboligen på det fantastiske Ørslev Kloster med Christian Viborg

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 17. juni 2023 - 18. juni 2023
Hele dagen

Kategori


Healing og meditation retreat i portnerboligen på det fantastiske Ørslev Kloster

Der er  UDSOLGT, nye datoer følge hold øje med facebook. https://www.facebook.com/clairvoyantmediumchristianviborg

Her vil du lære, at skabe ro i dig selv og at mærke dig selv. Disse to dage vil vi arbejde med meditation, kontakten til din skytsånd og dine vejledere samt spirituel healing. Formålet er at opnå mere energi, styrke, glæde, ro, viden og frihed til at være dig selv.

Meditation: for at skabe et samspil mellem dig og din sjæl, og for bedre at kunne mærke dig selv og din intuition. Samtidig vil det give dig den ro og styrke, der skal til for bedre at klare hverdagens udfordringer. Du vil lære, at mærke dig selv bedre og træffe beslutninger, som gør dig glad!

Healing: Du kan lære at tune ind på den åndelige verden og lære at give slip på dig selv, så den åndelige verden kan heale dig. Vi arbejder med hinanden omkring healingen og lærer at arbejde med energierne.

Vi vil arbejde med læren om at sidde i lyset og stille os til rådighed for ånderne samt at få budskaber fra ånderne til dit jordiske liv. Læren om at sidde i lyset. (at blende med ånderne energi)
er at sidde i lyset i en meditativ tilstand sammen med dine åndelige hjælpere for derigennem at opnå en større indsigt, viden, ro, kærlighed til dig selv og dine hjælpere.

Når du sidder i lyset, så skaber det en bedre kontakt, forståelse og tættere sammenhæng mellem det jordiske og det åndelige liv. En større harmoni mellem krop, sind og ånd, samtidig med, at du stiller dig til rådighed for det åndelige univers.

Vi vil sammen flytte din bevidsthed fra at tro på – til at have tillid til den åndelige verdens intelligens. Vi vil lære: at løfte vores vibration og skabe kontakt til vores skytsånd og vores åndelig hjælper. Vi vil lære: at skabe kontakt med vores kære familiemedlemmer og venner samt kommunikere med dem, sjæl til sjæl og i kærlighed til livet og ånderne. At sidde i lyset er fundamentet i kontakt til ånderne.

Undervejs vil gæste underviser: Inge-Merete Kylov vil spille på klangskålene og Christian vil guide jer igennem meditationen til lyset, Klangskålenes smukke lyd og vibrationer vil få jeres sind og krop til at falde til ro og dermed har i muligheden for at opnå en dybere meditation og derigennem en større kontakt .

Vi vil arbejde med følgende:
* Meditation og åndeverden
* At udvide din bevidsthed og trække den tilbage til din krop.
* Dine 5 sanser på det indre og på ydre plan: Se, høre, føle, lugte og smage.
* Dit åndeteam: Din skytsånd, dine åndelige hjælper og ”afdøde.”
* Din intuition og kontakt til ånden: At du bliver bedre til at mærke dig selv og de valg du skal træffe.
* At blende med ånderne energi. *Spirituel healing

 

Det er en weekend med med højt humør, livsglæde, eftertænksomhed nærvær til dit liv, dine handliger og dine smukke sanser. Det er en weekend med vitaminer til krop, sind og ånd.

Forløbet er for alle, uanset om du vil arbejde med det spirituelle eller du blot er nysgerrig på at udforske denne verden i et trygt miljø med fokus på kontakten til åndeverdenen og din udvikling.  Du vil opleve en nærværende underviser der ser, den du ER.  

Dato:
Lørdag 17 juni 2023
kl. 13.00 – 20.00.
Søndag Den 18 juni 2023.
kl.: 9.15 – 15.15.
Indkvartering  samt Ankomst lørdag: KUN mellem 12.15 -13.00

Pris 1: 2500 kroner. uden overnatning, incl. frokost og aftensmad. (begrænset antal pladser)
Pris 2: 3000 kroner. Overnatning i dobbelt værelse i portnerboligen.
Pris 3: 3500 kroner. Overnatning i enkeltværelse i portnerboligen
Pris 2 & 3 er incl. aftensmad, morgenmad søndag samt frokost

Depositum 1500 kroner. betales ved tilmelding. Resten betales senest fredag den 9 juni. Eller kontant ved kursus start. Aftales ved tilmelding. Alle indbetalinger: Mrk ørslev/navn. (eks Ørslev/christian.

Der er følgende kost med i prisen.

Middag lørdag Kl. ca. 18.00 -19.00. (vi slutter undervisning kl. 20.00)

Morgenmad søndag KL. 8.00 – 9.00

Frokost søndag: Kl. 12.00 -13.00

Der er kaffe. the og kage hver eftermiddag, medbring gerne vandflaske.

Ved overnatning skal du medbringe sengelinned, lagen og håndklæde.

Vi vil bruge den fantastiske natur, som er rundt om klosteret, så husk varmt tøj og sko/støvler til ALT slags vejr.

 Sted: Ørslev Kloster refugium i Portnerboligen, Hejlskovvej 13, 7840 Højslev.
Tilmelding ved underviser: Christian Viborg – Christianviborg@hotmail.com.

Huskeliste til dig :

Kuglepen og papir til noter.

Vand flaske.

Sko/tøj til regn og blæst.

Ved overnatning skal du medbringe sengelinned, lagen og håndklæde. Der er køleskab hvis du er specielle behov ift. kost.

Indkvartering samt Ankomst lørdag: KUN mellem 12.15 -13.00

Dit gode humør og den du ER.

BEMÆRK venligst: Klosteret har været under ombygning og det skulle står klar i maj. Skulle deres byggeplaner bliver ændret, så de ikke bliver færdig, så får du selvfølgelig dine penge retur.

Gæste underviser i klang meditationer: Inge-Merete er uddannet i Klangmassage og Klangmeditation fra Nordlys Centret, hun er af profession socialrådgiver og har terapeutisk rådgiver og har desuden mange års erfaring i spirituel arbejde. bla. med clairvoyance og medieskab.

Underviser: Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyn over hele Danmark, og tidligere i Norge og England. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats og mediumship-udvikling. Læs mere om Christians arbejde på https://www.christianviborg.dk

Følg Christian på facebook: https://www.facebook.com/clairvoyantmediumchristianviborg