Special jule-event i Silkeborg med medierne Lone Voss Boes og Christian Viborg

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 7. december 2021
19:00 - 21:00

Lokation
Medborgerhuset Silkeborg

Kategori


Special jule-event hos foreningen Livsenergi i Silkeborg  

Kom med til denne specielle og unikke spirituelle aften med medierne Lone Voss Boes og Christian Viborg. 

Det bliver en aften med klarsyn og ”afdøde”-kontakt til dine kære på den anden side. Denne aften får du også mulighed for at stille spørgsmål omkring dig selv og dine udfordringer, eller generelt spørgsmål omkring spirituelle emner inden for clairvoyance eller medieskab. Måske får du også mulighed for at trække et spirituelt kort. Vi afslutter aftenen med en kort meditation med mulighed for at mærke åndelig kontakt, hvis du ønsker det.   

Vi glæder os til at møde dig, der hvor du ER.     

  • Dato: 7. december 2021
  • Kl.: 19.00 -21.00
  • Entre: 200 kr. plus gebyr.
  • Adressen:
    Medborgerhuset, Bindslevs Plads 5, sal A, 8600 Silkeborg
  • Billetter købes på billetto.dk eller ved indgangen  ( kun kontanter – Ikke MobilePay )

Billetsalg:

https://billetto.dk/e/juleevent-med-lone-voss-boes-og-christian-viborg-billetter-571619?utm_campaign=Search&utm_content=DK+Instant+Search&utm_medium=Recommendation&utm_source=Billetto

Om Lone Voss Boes:  

Lone er bosat i Silkeborg, hvor hun har sit daglige arbejde som Clairvoyant Medie. Lone arbejder både med private personer, og en del af hendes arbejde er desuden i erhvervslivet i hendes klinik. Lone rejser også rundt i Danmark med hendes klarsynsaftner. 

Lone Voss Boes er kendt for hendes dygtighed, nærhed, kærlighed og humor – og hun er især kendt for hendes meget præcise tegn fra de afdøde. 

Lone har udgivet en bog, hvor hun fortæller om hendes liv som clairvoyant Medie og hun har også været i TV, hvor hun fortæller om hendes arbejde. 

Du kan finde Lone på hendes hjemmeside http://www.lonevossboes.dk eller hendes facebook firma side Lone Voss Boes Clairvoyant Medie. 

Om Christian Viborg: 

Christian arbejder som clairvoyant og medium med base i Tranbjerg ved Århus. Han arbejder med clairvoyance rådgivning, foredrag, kurser og uddannelse inden for meditation, clairvoyance og medieskab.  

Han afholder klarsynsdemonstrationer i hele Danmark, tidligere også i Norge og i de engelske spiritualist kirker.  

Christian vil gerne ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi tager imod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os. Åndelig sjælskontakt er en naturlighed og har været en del af menneskeheden siden tidernes morgen. www.christianviborg.dk 

Hvis du vil læse mere om Christians møde med ånderne og hans spirituelle vej, kan du læse her: 

https://www.christianviborg.dk/om-christian-viborg/mit-moede-med-aanderne/ 

Følg Christian på Facebook: https://www.facebook.com/clairvoyantmediumchristianviborg