Spirituel Sommerkursus uge 30 i Århus med Christian Viborg for trænede 2021

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 28. juli 2021 - 30. juli 2021
10:00 - 17:00

Kategori


Spirituelt sommerkursus i Lysets Hus i Århus med Christian Viborg 

Kom på 3 dages spirituelt sommerkursus med meditation, clairvoyance (psykisk læsning) og medieskab i uge 30 i smilets by og oplev energien i Lysets Hus med Christian Viborg.

Uge 30: 
Onsdag d. 28. juli.  torsdag d. 29 juli og fredag d. 30. juli 2021:
Hold Niveau – Trænede/øvede 

​Det bliver et intensivt og aktivt program med mange øvelser, hvor vi arbejder med åndelig kontakt i et trygt miljø og med glæde og humor. Der er stor fokus på udvikling af det enkelte menneske og sjæls-kontakten til dine hjælpere. Vi vil arbejde med meditation, clairvoyance (psykisk læsning) og medieskab i forskellige former. Vi arbejder med konkret psykisk læsning og medieskab.

 • Meditation & Intuition: som vil styrke din intuition og selvindsigt. Du vil få redskaber, som du kan bruge i din hverdag i forhold til at mærke dig selv.

 

 • Din skytsånd: Sådan får du kontakt og skaber en bedre kanal til din skytsånd og dine vejledere.

 

 • Klangmeditationer:  Jeg har fået 2 gæsteundervisere i Inge- Merete Kylov og Fantasiia Nooel, som vil indvie os i deres fantastiske klangmeditationer og som vil udvide vores sanser og på den måde skabe en tættere kontakt til os selv og åndeverdenen.

 

 • Clairvoyance & mediumship: Her arbejder vi med symboler og farvernes sprog. Symbolerne og farverne definerer vores liv og et lydløst sprog, både på det fysiske og psykiske niveau. Vi vil også lære, hvordan vi associerer os med de enkelte farver. Vi vil arbejde med det psykiske niveau med hinanden og vi arbejder med kontakten til ånderne.

 

 • Psykometri: Vi vil arbejde med psykometri på hinanden og ift. ”afdøde”-kontakt.  Vigtigt: At du husker en genstand, som er din egen og et billede fra en ”afdød”, som du kendte.

 

 • Mord & Psykometri: Vi vil arbejde med en case omkring et mord, som har fundet sted.

 

 • Find “Holger”: Beskriv en levende person og beskriv området hvor person befinder sig fysisk.

 

 • Kabinet: Vi vil arbejde med kabinet-seancer i mørke, hvor du skal prøve at sidde i kabinettet, og hvor vi i fællesskab opbygger energien til fysisk medieskab.

 

 • Fysisk medieskab:   Vi vil arbejde med fysisk medieskab og vi vil se, om vi kan få ånderne til at bevæge ting og skabe fysiske fænomener. (bemærk, hvis myndighederne tillader det ift covid -19.) Medbring mørkt tøj.

 

 • Sted: Lysets Hus, Posthussmøgen 11 c, 8000 Århus C. – Der undervises alle dage fra kl. 10 til 17.00: 

Der er køleskab til rådighed for dem, som selv medbringer mad. Der er også tid til at købe ind i byen i pausen.

 • Din huskeliste: Vandflaske – kuglepen – et billede af ”afdøde” (kun 1 person på billedet) – en genstand fra dig selv (som ikke er arvet) – evt. mappe til dine ting – mørkt tøj til fysisk seance.
 • Bemærk venligst: der skal vises coronapas på første kursus dag

Efter afslutning og oprydning den sidste dag, plejer vi at afslutte med en fælles frivillig middag for egen regning ca. kl. 19.00 et centralt sted i Århus.

 • Pris: KUN 2500 kr. incl. moms for 3 dages undervisning incl. kaffe/the/frugt og eftermiddagskage alle dage.

Betalingsbetingelser:
Depositum 600,- kr. betales ved tilmelding. Resten, dvs. 1900 kr. betales senest d. 4. juli 2021.
Kvitteringer udleveres på kursus, medmindre andet er aftalt.
Indbetaling mrk. navn/uge30 – eks: Christian Viborg/uge30.
Bemærk venligst, at din tilmelding er bindende, og kursus-beløbet tilbagebetales ikke efter d. 4. juli 2021 ved manglende deltagelse, sygdom eller lign.

Aflyses kursus ift. Retningslinjer fra myndighederne tilbagebetales depositum og restbeløb.

Parkering – Dette sted er tæt på og en af de billigste i Århus. Gratis parkering kan også findes på dette sted: https://www.parkeringsinfo.dk/parkering-aarhus/parkeringshus.asp?s=Busgaden-Parkeringshus-parkeringskaelder-aarhus

Overnatning i Århus: Der anbefaler jeg wakeup, som også ligger lige i centrum og tæt på lysets hus: :  https://www.wakeupcopenhagen.dk/beliggenhed-og-sevaerdigheder/oplevelser-i-aarhus/bed-and-breakfast-aarhus#/

Gæsteundervisere:

 • Inge-Merete Kylov bor i Vestjylland ved Vinderup. Hun er uddannet i klangmassage og klangmeditation fra Nordlys Centret, hun er af profession socialrådgiver, terapeutisk rådgiver og har desuden mange års erfaring i spirituelt arbejde, bl.a. med clairvoyance og medieskab. Hun glæder sig til at være med endnu en gang på sommerkursus. Hun nyder at deltage i din udvikling og vil hjælpe med at løfte din energi og dermed skabe kærlig energi og et tættere bånd til din sjæl og dine åndelige hjælpere.  https://www.facebook.com/IngeMerete.Kylov/?ref=page_internal
 • Fantasiia Nooel bor i Silkeborg, hvor hun har klinik. Hun er clairvoyant medie og arbejder med clairvoyance, “afdøde”-kontakt samt healing. Hun er også uddannet klangterapeut og arbejder med klangmeditation og klangmassage. Hun sætter en stor ære i at må være en af klangmestrene på sommerworkshoppen og hun glæder sig til at give dig en dejlig oplevelse med skålene.

 

Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats, mediumship-udvikling og cirkelarbejde. Han afholder klarsyn over hele Danmark, i Norge og England.

Tilmelding og underviser:
Christian Viborg
Mail: christianviborg@hotmail.com