UDSOLGT: Uge 29 – 3 dags spirituel sommerkursus i Odense 17- 18- 19. juli 2024  

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 17. juli 2024 - 19. juli 2024
10:00 - 17:00

Kategori


Kom med på 3 dags spirituel sommerkursus i Odense uge 29 fra 17- 18 – 19. juli 2024 

Uge 29: 

  • Den 17 juli. 2024. Kl. 10.00 til 17.00
  • Den 18 juli 2024. Kl. 10.00 til 17.00
  • Den 19 juli 2024. Kl. 10.00 til 16.00 

Sted: FIF Hytten, Østbirkvej 15 B, Seden, 5240 Odense NØ

Hold niveau: Mix-hold for begyndere og øvede.

 Det bliver 3 dage med et intensivt og aktivt program, hvor vi arbejder med clairvoyance og mental medieskab (”afdøde” kontakt) i et trygt miljø og med glæde og humor. Der er stor fokus på udvikling af det enkelte menneske og sjæls-kontakten til dine hjælpere.

 

* Meditation & Intuition: som vil styrke din intuition og selvindsigt. Du vil få redskaber, som du kan bruge i din hverdag i forhold til at mærke dig selv.

* Din skytsånd: Sådan får du kontakt og skaber en bedre kanal til din skytsånd og dine åndelig hjælpere

* Clairvoyance & metal mediumship: Her arbejder vi med farvernes sprog. Farverne definerer vores liv og et lydløst sprog både på det fysiske og psykiske niveau.

* Farvernes sprog: Vi vil også lære, hvordan vi associerer os med de enkelte farver. Vi vil arbejde med det psykiske niveau med hinanden og vi arbejder med kontakten til de ånderne “afdøde”

* Psykometri: Vi vil arbejde med psykometri på hinanden og ift ”afdøde” kontakt. Vigtig: at du husker genstand som er din egen og genstand fra ”afdød” som du kender.

*Sanserne: Der vil være fokus på at skærpe sanserne så du får en bedre forståelse ift se, høre, føle, luge og smage.

 

Du vil opleve en stærk nærværende underviser, som vil fokusere på dine personlige udviklingspunkter i samarbejde med åndeverden. Det forventes, at du kan samarbejde med de andre kursister i en positiv ånd. Kurset er et praktisk kursus for alle, som vil lære og udvikle sig i samarbejde med åndeverden og som er nysgerrige på at opleve.

Det er et kursus med høj energi, glæde, nærvær til hinanden. 3 dage med kærlig samhørighed sjæl til sjæl med åndeverden. Vi arbejder med konkret clairvoyance & medieskab og at gå i dybden med dine beviser, så vi får detaljerne med, samtidig med, at du er flow og har en stærk og tydelig kommunikation i din session

  • Der er kaffe/the på kanden hver dag fra kl. 9.30, så du har mulighed for at slappe lidt af inden vi starter dagen.
  • Det er incl. frokost og kage til eftermiddags kaffen.

Pris: KUN 3200 kr. incl. moms for 3 dages undervisning incl. frokost, kaffe/the/frugt alle dage. bemærk venligst: Begrænset antal pladser

Betalingsbetingelser:
Depositum 1200,- kr. betales i webshoppen ved tilmelding. Resten, 2000 kr., betales senest d. 30 juni 2024. Resten betales  på mobilepay eller konto.  Se info i webshoppen. Kvitteringer udleveres på kursus, medmindre andet er aftalt. Indbetaling mrk. navn/uge29 – eks: Christian Viborg/uge29.
Bemærk venligst, at din tilmelding er bindende og kursus beløbet tilbagebetales ikke efter d. 30 juni 2024 ved manglende deltagelse, sygdom eller lign.

Køb din tilmelding her:

Webshoppen: https://www.christianviborg.dk/vare/depositum-uge-29-3-dags-sommerkursus-i-odense-17-19-juli-2024/

 

Underviser og spørgsmål til  Christian Viborg – christianviborg@hotmail.com

Din huskeliste:

Vandflaske
Kuglepen
Et billede af en ”afdød” (kun 1 person på billedet)
En genstand fra dig selv (som ikke er arvet)
Evt. mappe til dine ting

Bemærk venligst, at din tilmelding er bindende og kursus beløbet ikke tilbagebetales ved manglende deltagelse, sygdom eller lign.
Begrænset antal pladser.

Efter afslutningen og oprydning fredag plejer vi at afslutte med en fælles frivillig middag for egen regning ca. kl. 17.30/18.00 et centralt sted i Odense.

Christian Viborg arbejder som clairvoyant og medium med base i Tranbjerg ved Århus. Han arbejder med clairvoyance rådgivning, foredrag og kurser og clairvoyant medie udviklingsforløb og uddannelse samtidig afholder han klarsyn over hele Danmark og tidligere i Norge og de spiritiske kirker i England.

Christian vil gerne ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi tager imod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os. Åndelig sjælskontakt er en naturlighed og har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen. Christians holdning er, at kommunikation med ånderne og afdøde kontakt er for alle, og det er en evne alle har.