NYHED: JULI 2024: Uge 30 – 3 dags spirituel sommerkursus i Århus

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 24. juli 2024 - 26. juli 2024
10:00 - 18:00

Kategori


Sommer-workshop i Lysets Hus i Århus

Kom på 3 dages spirituel sommer-workshop i uge 30 – 2024 i smilets by og oplev energien i Lysets Hus med Christian Viborg.

Uge 30 – 2024: 

  • Den 24 juli – kl. 10.00 til 18.00.
  • Den 25 juli – kl. 10.00 til 18.00.
  • Den 27 juli  – kl. 10.00 til 17.00.

Sted: Lysets Hus, Posthussmøgen 11 c, 8000 Århus C.

Niveau: for mix hold for Ny nybegyndere, og øvede.(alle kan deltage) 

​Det bliver 3 dage med et intensivt og aktivt program, hvor vi arbejder med clairvoyance og mental medieskab (”afdøde” kontakt) i et trygt miljø og med glæde og humor. Der er stor fokus på udvikling af det enkelte menneske og sjæls-kontakten til dine hjælpere.

Meditation & Intuition: som vil styrke din intuition og selvindsigt. Du vil få redskaber, som du kan bruge i din hverdag i forhold til at mærke dig selv.

Din skytsånd: Sådan får du kontakt og skaber en bedre kanal til din skytsånd og dine åndelig hjælpere

Clairvoyance & metal mediumship: Her arbejder vi med farvernes sprog. Farverne definerer vores liv og et lydløst sprog både på det fysiske og psykiske niveau. Vi vil også lære, hvordan vi associerer os med de enkelte farver. Vi vil arbejde med det psykiske niveau med hinanden og vi arbejder med kontakten til de ånderne “afdøde”  Vi arbejder med konkret clairvoyance & medieskab og at gå i dybden med dine beviser, så vi får detaljerne med, samtidig med, at du er flow og har en stærk og tydelig kommunikation i din session

Psykometri: Vi vil arbejde med psykometri på hinanden og ift ”afdøde” kontakt. Vigtig: at du husker genstand som er din egen og genstand fra ”afdød” som du kender.

Fysisk medieskab:   Vi vil arbejder med fysisk medieskab og vi vil se, om vi kan få ånderne til at bevæge ting og skab fysiske fænomener. vi vil fællesskab opbygger energien til fysiske medieskab. Medbring mørkt tøj & vandflaske. (Torsdag)

Sanserne: Der vil være fokus på at skærpe sanserne så du får en bedre forståelse ift se, høre, føle, luge og smage.

Gæste underviser: Inge-Merete Kylov vil spille på klangskålene og Christian vil guide jer igennem meditationen til lyset, Klangskålenes smukke lyd og vibrationer vil få jeres sind og krop til at falde til ro og dermed har i muligheden for at opnå en dybere meditation.

Du vil opleve en stærk nærværende underviser, som vil fokusere på dine personlige udviklingspunkter i samarbejde med åndeverden. Det forventes, at du kan samarbejde med de andre kursister i en positiv ånd. Kurset er et praktisk kursus for alle, som vil lære og udvikle sig i samarbejde med åndeverden og som er nysgerrige på at opleve. Det er kursus med høj energi, glæde, nærvær til hinanden. 3 dage med kærlig samhørighed sjæl til sjæl med åndeverden.
Vi arbejder med konkret clairvoyance & medieskab og at gå i dybden med dine beviser, så vi får detaljerne med, samtidig med, at du er flow og har en stærk og tydelig kommunikation i din session

Parkering: https://www.parkeringsinfo.dk/parkering-aarhus/parkeringshus.asp?s=Busgaden-Parkeringshus-parkeringskaelder-aarhus

Der er kaffe/the på kanden hver dag fra kl. 9.30, så du har mulighed for at slappe lidt af inden vi starter dagen. Der er køleskab til rådighed for dem, som selv medbringer mad. Der er også tid til at købe ind i byen i pausen. Medbring egen vandflaske

Efter afslutningen og oprydning den sidste dag, plejer vi at afslutte med en fælles frivillig middag for egen regning ca. kl. 18.30 et centralt sted i Århus.

Pris: KUN 2990 kr. incl. moms for 3 dages undervisning. 

Betalingsbetingelser:
Depositum 990,- kr. betales i webshoppen ved tilmelding. Resten, 2000 kr., betales senest d. 1 juli 2024. Resten betales  på mobilepay eller konto.  Se info i webshoppen. Kvitteringer udleveres på kursus, medmindre andet er aftalt. Indbetaling mrk. navn/uge30 – eks: Christian Viborg/uge30.
Bemærk venligst, at din tilmelding er bindende og kursus beløbet tilbagebetales ikke efter d. 1. juni 2023 ved manglende deltagelse, sygdom eller lign.

Køb din tilmelding her:

Webshop: https://www.christianviborg.dk/vare/depositum-uge-30-sommerkursus-i-lysets-hus-i-aarhus-2024/

Gæsteunderviser:  Inge-Merete Kylov er uddannet i Klangmassage og Klangmeditation fra Nordlys Centret, hun er af profession socialrådgiver og har terapeutisk rådgiver og har desuden mange års erfaring i spirituelt arbejde. bla. med clairvoyance og medieskab

Underviser: Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats, mediumship-udvikling og cirkelarbejde. Han afholder klarsyn over hele Danmark, i Norge og England. . www.christianviborg.dk eller følg ham på facebook: https://www.facebook.com/clairvoyantmediumchristianviborg/

Spørgsmål kontakt, Christian Viborg Mail: christianviborg@hotmail.com

Din huskeliste: Vandflaske – kuglepen – et billede af en ”afdød” (kun 1 person på billedet) – en genstand fra dig selv (som ikke er arvet) – evt. mappe til dine ting – mørkt tøj til fysisk seance.

Vi glæder os til at arbejde med dig.