Kom på 3 dages spirituel vinter -workshop i uge 7 – 2024 i smilets by og oplev energien i Lysets Hus med Christian Viborg.

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 15. februar 2024 - 17. februar 2024
Hele dagen

Kategori


Vinter workshop uge 7 –  2024 i Lysets Hus i Århus

Kom på 3 dages spirituel vinter -workshop i uge 7 – 2024 i smilets by og oplev energien i Lysets Hus med Christian Viborg.

Uge 7 – 2024:
Torsdag den 15. februar 2024 – kl. 10.00 til 18.00.
Fredag den 16. februar 2024 – kl. 10.00 til 18.00.
Lørdag den 17. februar 2024 – kl. 10.00 til 17.00.
Niveau: Mix hold – for begyndere og øvede – alle kan deltage.

​Det bliver 3 dage med et intensivt og aktivt program, hvor vi arbejder med clairvoyance og mental medieskab (”afdøde” kontakt) i et trygt miljø og med glæde og humor. Der er stor fokus på udvikling af det enkelte menneske og sjæls-kontakten til dine hjælpere.

Kurset er et praktisk kursus for alle, som vil lære og udvikle sig i samarbejde med åndeverden og som er nysgerrige på at opleve. Det er et kursus med høj energi, glæde, nærvær til hinanden. 3 dage med kærlig samhørighed sjæl til sjæl og med et kærlig og positivt syn på og med åndeverden.

 

Meditation og kontakt til dine åndelige hjælpere: Meditation som vil styrke din selvbevidsthed, din selvindsigt og intuition. Du vil få redskaber, som du kan bruge i din hverdag iforhold til at mærke dig selv og skabe en bedre kontakt til dig selv og det livet giver dig. Du vil lære, at skabe kontakt til dine afdøde familie og venner samt dine åndelige hjælpere.

Clairvoyance & metal mediumship: Her arbejder vi med vandfarver og farvernes sprog. Farverne definerer vores liv og er et lydløst sprog både på det fysiske og psykiske niveau. Vi vil også lære, hvordan vi associerer os med de enkelte farver. Vi vil arbejde med det psykiske niveau med hinanden og vi arbejder med kontakten til de ånderne “afdøde” Vi arbejder med konkret clairvoyance & medieskab og at gå i dybden med dine beviser, så vi får detaljerne med, samtidig med, at du er flow og har en stærk og tydelig kommunikation i din session

Psykometri:
Vi vil arbejde med psykometri på hinanden og ift ”afdøde” kontakt Vigtig: at du husker en lille genstand som er din egen og genstand/billed fra ”afdød” som du kender.

Mord case:  Vi vil arbejde med en case omkring et mord som har fundet sted med feedback fra familie eller venner til offer.

Fysisk medieskab:
Fredag vil vi eksperimenterer/arbejder med fysisk medieskab og vi vil se, om vi kan få ånderne til at bevæge ting og skab fysiske fænomener. Vi vil fællesskab opbygger energien til fysiske medieskab så vi får en fornemmelse af den form for medieskab. Medbring mørkt tøj & vandflaske. Bemærk ingen stærk parfume fredag.

Vi skal også have Kakao Ceremoni med gæste underviser Heidi Børglum Jensen. Vi vil med en intention, om at åbne os for den åndelige verden og til vores guider med lethed komme ind i meditationen, hvor vi forbinder os med os selv og den åndelige verden. Det kan kraften i kakaoen hjælpe os med bla. med dens 600 forskellige vitaminer, mineraler og antioxidanter og dens spirituelle virkning til at åbne vores sind og hjerter. Spirituel er det en fantastisk hjerte åbner.

Du vil opleve en stærk nærværende underviser, som vil fokusere på dine personlige udviklingspunkter i samarbejde med åndeverden. Det forventes, at du kan samarbejde med de andre kursister i en positiv ånd. Det er kursus med masse af praktiske øvelser, høj energi, glæde, nærvær til hinanden.

 

Sted: Lysets Hus, Posthussmøgen 11 c, 8000 Århus C.

Parkering forslag:  https://www.parkeringsinfo.dk/parkering-aarhus/parkeringshus.asp?s=Busgaden-Parkeringshus-parkeringskaelder-aarhus

Hotel forslag:

https://www.cabinn.com/hotel/cabinn-aarhus

https://www.wakeupcopenhagen.dk/hotellerne/aarhus

 

Der er køleskab til rådighed for dem, som selv medbringer mad. Der er også tid til at købe ind i byen i pausen.

Der er kaffe/the på kanden hver dag fra kl. 9.30, så du har mulighed for at slappe lidt af inden vi starter dagen.

Efter afslutningen og oprydning den sidste dag, plejer vi at afslutte med en fælles frivillig middag for egen regning ca. kl. 18.30 et centralt sted i Århus.

Pris: KUN 2990 kr. incl. moms for 3 dages undervisning.
Betalingsbetingelser:
Depositum 990,- kr. betales ved tilmelding. Resten, dvs. 2000 kr. betales senest d. 1 februar 2024.
Kvitteringer udleveres på kursus, medmindre andet er aftalt.
Indbetaling mrk. navn/uge7 – eks: Christian Viborg/uge7.
Bemærk venligst, at din tilmelding er bindende og kursusbeløbet tilbagebetales ikke efter d. 1 februar 2024 ved manglende deltagelse, sygdom eller lign.

Tilmelding og underviser: Christian Viborg Mail: christianviborg@hotmail.com

Din huskeliste: Vandflaske – kuglepen – Genstand/et billede af en ”afdød” (kun 1 person på billedet) – en lille genstand fra dig selv (som ikke er arvet) – evt. mappe til dine ting – mørkt tøj til fysisk seance (fredag) ingen stærk parfume fredag

Vi glæder os til at arbejde med dig.

Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats, mediumship-udvikling og cirkelarbejde. Han afholder klarsyn over hele Danmark, i Norge og England. . www.christianviborg.dk eller følg ham på facebook: https://www.facebook.com/clairvoyantmediumchristianviborg/