Klarsyn på Mors i Tødsø i selskab med ånderne og Christian Viborg

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 3. november 2022
19:00 - 21:15

Lokation
Tødsø Forsamlingshus

Kategori


Klarsyn på Mors i Tødsø – i selskab med ånderne og Christian Viborg

Christian Viborg fortsætter succesrækken af klarsyn. Han vil bringe os tættere på den åndelige verden og på denne måde viderebringe beskeder og beskrivelser til publikum fra afdøde familiemedlemmer og venner fra den åndelige verden. Christian forstår at formidle med stor præcision, kærlighed, alvor og humor. I løbet af aftenen vil deltagerne også få mulighed for at stille spørgsmål omkring eget liv og få clairvoyante beskeder.

Christian vil gerne ændre vores holdning til vores kære eller dem vi kender på den anden side,  så vi tager imod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os. Åndelig sjælskontakt er en naturlighed og har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen. Christians holdning er, at kommunikation med ånderne er for alle – det er en evne, vi alle har, da vi bruger vores 5 sanser.

Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyn over hele Danmark, og tidligere i Norge og England. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats og mediumship-udvikling.

Du kan læse mere om Christians arbejde på www.christianviborg.dk og følge ham på facebook: https://www.facebook.com/clairvoyantmediumchristianviborg

Dato: 3. november 2022

Kl.: 19.00 -21.15

Pris: 195 kr. plus gebyr

Billetsalg: via billetto.dk – søg på Christian Viborg eller følg linket herunder

https://billetto.dk/e/3-november-klarsyn-pa-mors-i-todso-forsamlingshus-i-selskab-med-anderne-christian-viborg-billetter-659544?utm_campaign=Direct+Search&utm_content=DK+Search+Widget&utm_medium=Search&utm_source=Billetto

Sted: Tødsø Forsamlingshus, Gammel Landevej 31, 7900 Tødsø på Mors.

Er der ikke udsolgt, sælges billetter også ved indgangen.
Dørene åbnes kl. 18.30

Der kan købes drikkevarer før foredraget og i pausen.