Klarsyn i Vordingborg – i selskab med ånderne & Christian Viborg

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 10. marts 2022
19:30 - 21:30

Lokation
Hotel Kong Valdemar

Kategori


Klarsyn – i selskab med ånderne og Christian Viborg

Christian Viborg fortsætter succesrækken af klarsyn. Han vil bringe os tættere på den åndelige verden og på denne måde viderebringe beskeder og beskrivelser til publikum fra ”afdøde” familie og venner fra den åndelige verden. Christian forstår at formidle med stor præcision, kærlighed, alvor og humor. I løbet af aftenen vil deltagerne også få mulighed for at stille spørgsmål omkring eget liv og få clairvoyante beskeder.

Christian vil med klarsynsaftnerne gerne ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi tager imod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os. Åndelig sjælskontakt er en naturlighed og har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen. Christians holdning er, at kommunikation med ånderne er for alle, – det er en evne, vi alle har, da vi bruger vores 5 sanser.

Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyn over hele Danmark, og tidligere i Norge og England. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats og mediumship-udvikling.

Du kan læse mere om Christians arbejde på www.christianviborg.dk eller følge ham på facebook: https://www.facebook.com/clair…

 

Adressen: Hotel Kong Valdemar, Algade 101, 4760 Vordingborg https://hotelkongvaldemar.dk/

Dato: 10. marts 2022

Kl.: 19.30 -21.30

Pris: 199 kr. plus gebyr

Billetsalg:

https://billetto.dk/e/10-marts-klarsyn-i-vordingborg-i-selskab-med-anderne-christian-viborg-billetter-580513

Er der ikke udsolgt, sælges billetter også ved indgangen.
Dørene åbnes kl. 18.45.

Der kan købes drikkevarer før foredraget og i pausen.