Klarsyn i Røjle – i selskab med ånderne og Christian Viborg

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 20. september 2022
19:00 - 21:15

Lokation
Røjle Forsamlingshus

Kategori


Klarsyn i Røjle – i selskab med ånderne og Christian Viborg

Obs! Til denne klarsynsaften er der mulighed for bestilling af mad.
Christian Viborg fortsætter succesrækken af klarsyn. Han vil bringe os tættere på den åndelige verden og på denne måde viderebringe beskeder og beskrivelser til publikum fra afdøde familie og venner fra den åndelige verden. Christian forstår at formidle med stor præcision, kærlighed, alvor og humor. I løbet af aftenen vil deltagerne også få mulighed for at stille spørgsmål omkring eget liv og få clairvoyante beskeder.
Christian vil med klarsynsaftenerne gerne ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi tager imod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os.
Åndelig sjælskontakt er en naturlighed og har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen. Christians holdning er, at kommunikation med ånderne er for alle, det er en evne, vi alle har, da vi bruger vores naturlige sanser.
Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus.Han afholder klarsyn over hele Danmark, og tidligere i Norge og England. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats og mediumship-udvikling.
Læs mere om Christians arbejde ved at følge ham på facebook: https://www.facebook.com/clair… eller på christianviborg.dk

 • Dato: 20. september 2022
 • Kl.: 19.00-21.00
 • Sted: Røjle Forsamlingshus v. Anita, Røjle Bygade 87, 5500 Røjle
 • Billetpris: 200 kr.
  Pris for klarsyn kombineret med stående taffel: 350 kr.
 • Billetsalget starter d. 11. juli 2022, hvor billetter kan bestilles på mobilepay 51881690 (oplys navn og antal billetter)
  Køb din billet senest d. 6. september 2022.
  Obs! Bemærk venligst, at der ingen fortrydelsesret er på købte billetter.