Klarsyn i Hjørring – i åndernes selskab med Christian Viborg

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 13. september 2022
19:00 - 21:15

Lokation
Metropol ShoppingCenter i Mødesalen

Kategori


Klarsyn i Hjørring – i selskab med ånderne og Christian Viborg

Christian Viborg fortsætter succesrækken af klarsyn. Han vil bringe os tættere på den åndelige verden og på denne måde viderebringe beskeder og beskrivelser til publikum fra ”afdøde” familie og venner fra den åndelige verden. I løbet af aftenen vil deltagerne også få mulighed for at stille spørgsmål omkring eget liv og få clairvoyante beskeder. Christian forstår at formidle med stor præcision, kærlighed, alvor og humor.

Christian vil med klarsynsaftnerne gerne ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi tager imod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os. Åndelig sjælskontakt er en naturlighed og har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen. Christians holdning er, at kommunikation med ånderne er for alle – det er en evne, vi alle har, da vi bruger vores 5 sanser.

Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyn over hele Danmark, og tidligere i Norge og England. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats og mediumship-udvikling.
Læs mere om Christians arbejde ved at følge ham på facebook: https://www.facebook.com/clair… eller på christianviborg.dk

  • Dato: 13. september 2022

 

  • Kl. 19.00 – 21.15

 

  • Entré: 195 kr. plus gebyr til billetto.dk

 

  • Adressen: Metropolens mødesal, Østergade 30 , Metropolens, 9800 Hjørring

 

  • Billetsalg via billetto.dk. Søg på Christian Viborg eller følg linket her:

https://billetto.dk/e/13-september-klarsyn-i-hjorring-i-andernes-selskab-med-christian-viborg-billetter-659538?utm_campaign=Direct+Search&utm_content=DK+Search+Widget&utm_medium=Search&utm_source=Billetto