NOVEMBER 2022: UDSOLGT! Klarsyn i Aalborg – i selskab med ånderne og Christian Viborg

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 29. november 2022
19:00 - 21:00

Lokation
Trekanten - Bibliotek og Kulturhus

Kategori


UDSOLGT! Klarsyn i Aalborg – i selskab med ånderne og Christian Viborg

Christian Viborg fortsætter succesrækken af klarsyn. Han vil bringe os tættere på den åndelige verden og på denne måde viderebringe beskeder og beskrivelser til publikum fra afdøde familiemedlemmer og venner fra den åndelige verden. Christian forstår at formidle med stor præcision, kærlighed, alvor og humor. I løbet af aftenen vil deltagerne også få mulighed for at stille spørgsmål omkring eget liv og få clairvoyante beskeder.

Christian vil med klarsynsaftenerne gerne ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi tager imod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os. Åndelig sjælskontakt er en naturlighed og har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen. Christians holdning er, at kommunikation med ånderne er for alle, det er en evne, vi alle har, da vi bruger vores naturlige sanser.

Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyn over hele Danmark, og tidligere i Norge og England. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats og mediumship-udvikling.

 

 • Dato: 29. november 2022
 • Kl.: 19.00 -21.00
 • Entre: 195 kr. plus gebyr.
 • Adressen:
  Trekanten – bibliotek & kulturhus
  Sebbersundvej 2a
  9220 Aalborg Øst – https://trekanten.info/
 • Billetter købes på billetto.dk
  Er der ikke udsolgt, sælges billetter ved indgangen.
  Dørene åbnes 18.30

Billetsalg:

https://billetto.dk/e/29-november-klarsyn-i-aalborg-i-selskab-med-anderne-og-christian-viborg-billetter-659552?utm_campaign=Direct+Search&utm_content=DK+Search+Widget&utm_medium=Search&utm_source=Billetto

Der kan købes drikkevarer før foredraget og i pausen.

Læs om Christian: https://www.christianviborg.dk…

Følg ham på facebook: https://www.facebook.com/clair…

Trekanten tilbyder:

Trekantens cafe tilbyder altid aftensmad til gode priser.

Dagens menu kan du se på Trekantens hjemmeside fra søndag inden arrangementet.

Der vil altid være dagens ret 60 kr.  –  dagens vegetar ret 50 kr.  – stjerneskud med 2 stegte fiskefilet, hjemmelavet dressing, rejer og grønasparges 60 kr.

Du kan spise fra kl. 17-19, bestil gerne bord og menu inden du kommer – så du kan undgå for meget ventetid, ring på 9931 7613 Trekantens Cafe.