28 Maj eksklusiv klarsyn i selskab med ånderne & Christian Viborg hos Lystrup Hos klinik Lena hvid

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 28. maj 2024
19:00 - 22:00

Kategori


Eksklusiv klarsyn i selskab med ånderne & Christian Viborg hos Lystrup Hos klinik Lena hvid

En eksklusiv aften med et begrænset antal pladser og god tid til en snak i pausen og efterfølgende. 

Klarsyn hos Klinik Lena Hvid  – i selskab med ånderne og Christian Viborg

Christian Viborg fortsætter succesrækken af klarsynsdemonstrationer. Han vil bringe os tættere på den åndelige verden og på denne måde viderebringe tydelige, præcise beskrivelser og beskeder til publikum fra ”afdøde” familiemedlemmer og venner fra den åndelige verden. En aften i trygge og kærlige rammer med fokus på nærvær og kærlighed.

I løbet af aftenen vil deltagerne også få mulighed for at stille spørgsmål omkring eget liv og få clairvoyante beskeder. Der er også mulighed for at stille spørgsmål om egne oplevelser eller hvordan et medium arbejder.

Christian forstår at formidle med højt humør og stor energi, empati og stor præcision. En aften med livsenergi, healing, glæde, kærlighed, alvor og humor. En aften med kærlige beskeder fra dem, vi kender som har forladt denne verden.

Christian vil gerne ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi tager imod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os. Åndelig sjælskontakt er en naturlighed og har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen. Christians holdning er, at kommunikation med ånderne er for alle – det er en naturlig evne, vi alle har.

Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyn over hele Danmark, og tidligere i Norge og England. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats og medieskabsudvikling.

Følg Christian på facebook: https://www.facebook.com/clairvoyantmediumchristianviborg

Læs mere på: www.christianviborg.dk

Pris 350kr. Max 30 deltagere. I pausen serveres bobler og kage.

 

Billetter købes ved at kontakte Lena Hvid på lenahvid@hotmail.com.