JULI 2023: Uge 30 2023 – 3 dags sommerkursus i Århus

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 26. juli 2023 - 28. juli 2023
10:00 - 17:00

Kategori


Sommer-workshop i Lysets Hus i Århus

Kom på 3 dages spirituel sommer-workshop i uge 30 – 2023 i smilets by og oplev energien i Lysets Hus med Christian Viborg.

 

Uge 30 – 2023:
Den 26. juli 2023 – kl. 10.00 til 17.00. –
Den 27. juli 2023 – kl. 10.00 til 17.00. –
Den 28. juli 2023 – kl. 10.00 til 17.00.
Mix hold – for begyndere og øvede – alle kan deltage.

Det bliver 3 dage med et intensivt og aktivt program, hvor vi arbejder med clairvoyance og mental medieskab (”afdøde” kontakt) i et trygt miljø og med glæde og humor. Der er stor fokus på udvikling af det enkelte menneske og sjæls-kontakten til dine hjælpere.

 

Meditation & Intuition: som vil styrke din intuition og selvindsigt. Du vil få redskaber, som du kan bruge i din hverdag i forhold til at mærke dig selv. Inge-Merete Kylov vil spille på klangskålene og Christian vil guide jer igennem meditationen til lyset, Klangskålenes smukke lyd og vibrationer vil få jeres sind og krop til at falde til ro og dermed har i muligheden for at opnå en dybere meditation

 

Kakao Ceremoni med Heidi & Søren: Med en intention, om at åbne os for den åndelige verden, til vores guider og forfædre og med lethed komme ind i meditationen, hvor vi konnekter med os selv og den åndelige verden. Det kan kraften i kakaoen hjælpe os med bla. med dens 600 forskellige vitaminer, mineraler og antioxidanter og dens spirituelle virkning til at åbne vores sind og hjerter. Spirituel er det en fantastisk hjerte åbner.

 

Din skytsånd: Sådan får du kontakt og skaber en bedre kanal til din skytsånd og dine åndelige hjælpere

 

Clairvoyance & metal mediumship: Her arbejder vi med farvernes sprog. Farverne definerer vores liv og et lydløst sprog både på det fysiske og psykiske niveau. Vi vil også lære, hvordan vi associerer os med de enkelte farver. Vi vil arbejde med det psykiske niveau med hinanden og vi arbejder med kontakten til de ånderne “afdøde” Vi arbejder med konkret clairvoyance & medieskab og at gå i dybden med dine beviser, så vi får detaljerne med, samtidig med, at du er flow og har en stærk og tydelig kommunikation i din session

 

 

Psykometri:
Vi vil arbejde med psykometri på hinanden og ift ”afdøde” kontakt Vigtig: at du husker genstand som er din egen og genstand fra ”afdød” som du kender.

 

Mord case:  Vi vil arbejde med en case omkring et mord som har fundet sted med feedback fra familie eller venner til offer.

 

Fysisk medieskab:
Vi vil arbejder med Fysisk medieskab og vi vil se, om vi kan få ånderne til at bevæge ting og skab fysiske fænomener. vi vil fællesskab opbygger energien til fysiske medieskab. Medbring mørkt tøj & vandflaske.

 

Du vil opleve en stærk nærværende underviser, som vil fokusere på dine personlige udviklingspunkter i samarbejde med åndeverden. Det forventes, at du kan samarbejde med de andre kursister i en positiv ånd. Kurset er et praktisk kursus for alle, som vil lære og udvikle sig i samarbejde med åndeverden og som er nysgerrige på at opleve. Det er kursus med høj energi, glæde, nærvær til hinanden. 3 dage med kærlig samhørighed sjæl til sjæl med åndeverden.

 

Sted: Lysets Hus, Posthussmøgen 11 c, 8000 Århus C.

Parkeringhttps://www.parkeringsinfo.dk/parker…/parkeringshus.asp…

 

Der er køleskab til rådighed for dem, som selv medbringer mad. Der er også tid til at købe ind i byen i pausen. Medbring gerne egen vandflaske.

Der er kaffe/the på kanden hver dag fra kl. 9.30, så du har mulighed for at slappe lidt af inden vi starter dagen.

Efter afslutningen og oprydning den sidste dag, plejer vi at afslutte med en fælles frivillig middag for egen regning ca. kl. 18.30 et centralt sted i Århus.

 

 

Pris: KUN 2990 kr. incl. moms for 3 dages undervisning.
Betalingsbetingelser:
Depositum 990,- kr. betales ved tilmelding. Resten, dvs. 2000 kr. betales senest d. 30. juni 2023.
Kvitteringer udleveres på kursus, medmindre andet er aftalt.
Indbetaling mrk. navn/uge30 – eks: Christian Viborg/uge30.
Bemærk venligst, at din tilmelding er bindende og kursusbeløbet tilbagebetales ikke efter d. 30. juni 2023 ved manglende deltagelse, sygdom eller lign.

 

Gæste undervisere:

Heidi Børglum: Bor midt I naturen ved Frederikshavn. Hun er udannet Clairvoyant Medie og healer, med flere andre alternative uddannelser bag mig. Hun arbejder med Kakao Ceremoni finder mål til at hjælpe dig videre i din personlige og spirituelle udvikling. Hun ønsker at hjælpe og løfte dig op kærlig afklaring og i personlig indsigt.

 

Inge-Merete Kylov: Er uddannet i Klangmassage og Klangmeditation fra Nordlys Centret, hun er af profession socialrådgiver og har terapeutisk rådgiver og har desuden mange års erfaring i spirituelt arbejde. bla. med clairvoyance og medieskab.

 

Søren Kalmeyer:Bor i Odder med den skønne natur omkring byen og kun kort afstand til havet. Han er uddannet Clairvoyant Medie fra Christian Viborg, er uddannet i (healings)massage fra Nordlys Centeret og healing fra Helle Odder samt har taget en shamanistisk grunduddannelse.  Søren laver trommemeditationer og anvender gerne trommen i sit spirituelle lysarbejde. Tromme-meditation giver en god “grounding” og hjælper med kontakt til “moder Jord” med en dybfølt ro og stor kraft.

Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats, mediumship-udvikling og cirkelarbejde. Han afholder klarsyn over hele Danmark, i Norge og England. . www.christianviborg.dk eller følg ham på facebook: https://www.facebook.com/clairvoyantmediumchristianviborg/

 

Tilmelding og underviser: Christian Viborg Mail: christianviborg@hotmail.com

Din huskeliste: Vandflaske – kuglepen – et billede af en ”afdød” (kun 1 person på billedet) – en genstand fra dig selv (som ikke er arvet) – evt. mappe til dine ting – mørkt tøj til fysisk seance.

Vi glæder os til at arbejde med dig.