3 dage med Spirituelt sommerkursus i uge 26 i Lysets Hus i Århus med Christian Viborg

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 29. juni 2022 - 1. juli 2022
10:00 - 17:00

Lokation
Lysets Hus

Kategori


Spirituelt sommerkursus i uge 26 i Lysets Hus i Århus med Christian Viborg 

Kom på 3 dages spirituelt sommerkursus med meditation, clairvoyance (psykisk læsning) og mental og fysisk medieskab i uge 26 i smilets by og oplev energien i Lysets Hus med Christian Viborg.

Uge 26: 
Onsdag d. 29. juni, torsdag d. 30. juni  og fredag d. 1. juli 2022

Holdniveau: Mix hold – for begyndere og øvede 

​Det bliver et intensivt og aktivt program med mange øvelser, hvor vi arbejder med åndelig kontakt i et trygt miljø og med glæde og humor. Der er stor fokus på udvikling af det enkelte menneske og sjæls-kontakten til dine hjælpere. Vi vil arbejde med meditation, clairvoyance (psykisk læsning) og medieskab i forskellige former. Vi arbejder med konkret psykisk læsning og medieskab.

Vi vil have fokus på: at forstærke og udvide dine 5 sanser, specielt dit klarsyn – både på dit indre og ydre plan.

 • Meditation & Intuition: som vil styrke din intuition og selvindsigt. Du vil få redskaber, som du kan bruge i din hverdag i forhold til at mærke dig selv.

 

 • Din skytsånd: Sådan får du kontakt og skaber en bedre kanal til din skytsånd og dine vejledere.

 

 • Klangmeditationer:  Jeg har fået 2 gæsteundervisere i Inge-Merete Kylov og Fantasiia Nooel, som vil indvie os i deres fantastiske klangmeditationer og som vil udvide vores sanser og på den måde skabe en tættere kontakt til os selv og åndeverdenen.

 

 • Clairvoyance & mediumship: Her arbejder vi med symboler og farvernes sprog. Symbolerne og farverne definerer vores liv og et lydløst sprog, både på det fysiske og psykiske niveau. Vi vil også lære, hvordan vi associerer os med de enkelte farver. Vi vil arbejde med det psykiske niveau med hinanden og vi arbejder med kontakten til ånderne, de “afdøde”.

 

 • Psykometri: Vi vil arbejde med psykometri på hinanden og ift. ”afdøde”-kontakt. Vigtigt: at du husker en genstand, som er din egen og et billede af en ”afdød”, som du kendte.
 • Find “Holger”: Beskriv en levende person og beskriv området, hvor personen befinder sig fysisk.

 

 • Fysisk medieskab:   Vi vil arbejde med fysisk medieskab og vi vil se, om vi kan få ånderne til at bevæge ting og skabe fysiske fænomener. Medbring mørkt tøj.

 

 • Sted: Lysets Hus, Posthussmøgen 11 c, 8000 Århus C.

 

 • Der undervises fra kl. 10.00 til kl. 17.00 alle dage.

Der er kaffe/the på kanden hver dag fra kl. 9.30, så du har mulighed for at slappe lidt af inden vi starter dagen.

Der er køleskab til rådighed for dem, som selv medbringer mad. Der er også tid til at købe ind i byen i pausen.

 • Din huskeliste: Vandflaske – kuglepen – et billede af en ”afdød” (kun 1 person på billedet) – en genstand fra dig selv (som ikke er arvet) – evt. mappe til dine ting – mørkt tøj til fysisk seance.

 

 • Efter afslutning og oprydning den sidste dag, plejer vi at afslutte med en fælles frivillig middag for egen regning ca. kl. 19.00 et centralt sted i Århus.

 

 • Pris: KUN 2600 kr. incl. moms for 3 dages undervisning incl. kaffe/the og eftermiddagskage alle dage.

Betalingsbetingelser:
Depositum 600,- kr. betales ved tilmelding. Resten, dvs. 2000 kr., betales senest d. 4. juni 2022.
Kvitteringer udleveres på kurset, medmindre andet er aftalt.
Indbetaling mrk. navn/uge26 – eks: Christian Viborg/uge26.
Bemærk venligst, at din tilmelding er bindende, og kursusbeløbet tilbagebetales ikke efter d. 4. juni 2022 ved manglende deltagelse, sygdom eller lign.

 

Parkering – Dette sted er tæt på og en af de billigste i Århus. Gratis parkering kan også findes på dette sted: https://www.parkeringsinfo.dk/parkering-aarhus/parkeringshus.asp?s=Busgaden-Parkeringshus-parkeringskaelder-aarhus

Overnatning i Århus: Der anbefaler jeg wakeup, som også ligger lige i centrum og tæt på lysetshus: https://www.wakeupcopenhagen.dk/beliggenhed-og-sevaerdigheder/oplevelser-i-aarhus/bed-and-breakfast-aarhus#/

Gæsteundervisere:

 • Inge-Merete Kylov bor i Vestjylland ved Vinderup. Hun er uddannet i klangmassage og klangmeditation fra Nordlys Centret, hun er af profession socialrådgiver, terapeutisk rådgiver og har desuden mange års erfaring i spirituelt arbejde, bl.a. med clairvoyance og medieskab. Hun glæder sig til at være med endnu en gang på sommerkurset. Hun nyder at deltage i din udvikling og vil hjælpe med at løfte din energi og dermed skabe kærlig energi og et tættere bånd til din sjæl og dine åndelige hjælpere.  https://www.facebook.com/IngeMerete.Kylov/?ref=page_internal
 • Fantasiia Nooel bor i Silkeborg, hvor hun har klinik. Hun er clairvoyant medie og arbejder med clairvoyance, “afdøde”-kontakt samt healing. Hun er også uddannet klangterapeut og arbejder med klangmeditation og klangmassage. Hun sætter en stor ære i at være en af klangmestrene på sommerworkshoppen og hun glæder sig til at give dig en dejlig oplevelse med skålene.

Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats, mediumship-udvikling og cirkelarbejde. Han afholder klarsyn over hele Danmark, og tidligere også i Norge og England.

Tilmelding og underviser:
Christian Viborg
Mail: christianviborg@hotmail.com