Spirituelt nytårskursus i Lysets Hus i Århus med Christian Viborg

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 28. december 2021 - 30. december 2021
Hele dagen

Lokation
Lysets Hus

Kategori


Spirituelt nytårskursus i Lysets Hus i Århus med Christian Viborg

Kom på 3 dages spirituelt nytårskursus med meditation, clairvoyance (psykisk læsning), mental og fysisk medieskab i uge 52 i smilets by og oplev energien i Lysets Hus med Christian Viborg.

Uge 52: 28. december, 29. december og 30. december 2021.

Hold Niveau: Mix hold – for begyndere og øvede.

​Det bliver et intensivt og aktivt program med mange øvelser, hvor vi arbejder med åndelig kontakt i et trygt miljø og med glæde og humor. Der er stor fokus på udvikling af det enkelte menneske og sjæls-kontakten til dine hjælpere. Vi vil arbejde med:

 • meditation
 • clairvoyance (psykisk læsning)
 • medieskab i forskellige former.

Vi arbejder med konkret psykisk læsning og medieskab.

 • Meditation & Intuition: som vil styrke din intuition og selvindsigt. Du vil få redskaber, som du kan bruge i din hverdag i forhold til at mærke dig selv.
 • Du vil arbejde med at slippe det som ikke tjener dig mere og få hjælp igennem klang-meditationer/healing, og vi vil sammen arbejde med dit fokus for 2022 – hvordan du udlever dit potentiale i 2022 i flow med din sjæl.
 • Din skytsånd: Sådan får du kontakt og skaber en bedre kanal til din skytsånd og dine vejledere.
 • Clairvoyance & mediumship: Her arbejder vi med symboler og farvernes sprog. Symbolerne og farverne definerer vores liv og et lydløst sprog, både på det fysiske og psykiske niveau. Vi vil også lære, hvordan vi associerer os med de enkelte farver. Vi vil arbejde med det psykiske niveau med hinanden og vi arbejder med kontakten til ånderne, at skabe bedre link til de “afdøde” venner og familie medlemmer, vi har, som er gået over.
 • Fysisk medieskab: Vi vil arbejde med fysisk medieskab og vi vil se, om vi kan få ånderne til at bevæge ting og skabe fysiske fænomener i rummet. Medbring mørkt tøj.

Klangmeditationer: Jeg har fået 2 gæsteundervisere i Inge-Merete Kylov og Fantasiia Nooel, som vil indvie os i deres fantastiske klangmeditationer og som vil udvide vores sanser og på den måde skabe en tættere kontakt til os selv og åndeverdenen.Gæsteundervisere:

 • Inge-Merete Kylov bor i Vestjylland ved Vinderup. Hun er uddannet i klangmassage og klangmeditation fra Nordlys Centret, hun er af profession socialrådgiver, terapeutisk rådgiver og har desuden mange års erfaring i spirituelt arbejde. bl.a. med clairvoyance og medieskab. Hun glæder sig til at være med endnu en gang på kursus. Hun nyder at deltage i din udvikling og vil hjælpe med at løfte din energi og dermed skabe kærlig energi og et tættere bånd til din sjæl og dine åndelige hjælpere. Hun er clairvoyant medie og arbejder med clairvoyance, “afdøde”-kontakt samt klanghealing. https://www.facebook.com/IngeMerete.Kylov/?ref=page_internal
 • Fantasiia Nooel bor i Silkeborg, hvor hun har klinik. Hun er clairvoyant medie og arbejder med clairvoyance, “afdøde”-kontakt samt healing. Hun er også uddannet klangterapeut og arbejder med klangmeditation og klangmassage. Hun sætter en stor ære i at må være en af klangmestrene på workshoppen og hun glæder sig til at give dig en dejlig oplevelse med skålene.

Sted: Lysets Hus, Posthussmøgen 11c, 8000 Århus C.

Der undervises på følgende tidspunkter:

 • Tirsdag den 28. december: Kl. 12.00 til 18.00.
 • Onsdag den 29. december: Kl. 10.00 til 17.00.
 • Torsdag den 30. december: Kl. 10.00 til 17.00.

 Der er køleskab til rådighed for dem, som selv medbringer mad. Der er også tid til at købe ind i byen i pausen.

Din huskeliste:

 • Vandflaske
 • Kuglepen
 • Et billede af ”afdøde” (kun 1 person)
 • Mørkt tøj til fysisk seance

Efter afslutning og oprydning den sidste dag, plejer vi at afslutte med en fælles frivillig middag for egen regning ca. kl. 19.00 et centralt sted i Århus.

 • Pris: KUN 2500 kr. incl. moms for 3 dages undervisning incl. kaffe/the og eftermiddagskage alle dage.
 • Betalingsbetingelser: Depositum 600,- kr. betales ved tilmelding. Resten, dvs. 1900 kr., betales senest 14. december 2021 eller kontant ved kursus start, aftales på forhånd med Christian.

Kvitteringer udleveres på kursus, medmindre andet er aftalt. Indbetaling mrk. navn/dec, eks: Christian Viborg/dec

Bemærk venligst, at din tilmelding er bindende, og kursusbeløbet tilbagebetales ikke efter d. 1 december 2021 ved manglende deltagelse, sygdom eller lign.

 • Tilmelding til mail: christianviborg@hotmail.com

Aflyses kursus ift. nye Retningslinjer fra myndighederne tilbagebetales depositum og restbeløb. Kommer der andre retningslinjer ift. covid-19 så vil vi tilpasse kursus efter de gældende regler. Har du tegn på forkølelse eller influenza-symptomer, skal du fremvise en negativ corona-test for at deltage.

Parkering – Dette sted er tæt på og en af de billigste i Århus. Gratis parkering kan også findes på dette sted: https://www.parkeringsinfo.dk/parkering-aarhus/parkeringshus.asp?s=Busgaden-Parkeringshus-parkeringskaelder-aarhus

Overnatning i Århus: Der anbefaler jeg wakeup, som også ligger lige i centrum og tæt på lysetshus:https://www.wakeupcopenhagen.dk/beliggenhed-og-sevaerdigheder/oplevelser-i-aarhus/bed-and-breakfast-aarhus#/

Christian Viborg arbejder som clairvoyant og medium med base i Tranbjerg ved Århus. Han arbejder med clairvoyance rådgivning, foredrag, kurser og clairvoyant medie udviklingsforløb og uddannelse. Samtidigafholder han klarsyn over hele Danmark og tidligere også i Norge og de spiritistiske kirker i England.

Hvis du vil læse mere om Christians møde med ånderne og hans spirituelle vej, kan du læse her:

https://www.christianviborg.dk/om-christian-viborg/mit-moede-med-aanderne/

Følg mig på Facebook: https://www.facebook.com/clairvoyantmediumchristianviborg