Spirituel sommerkursus uge 29 i Seden ved Odense 2021 – Mix hold – for begyndere og øvede med Christian Viborg

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 21. juli 2021 - 23. juli 2021
10:00 - 17:00

Lokation
FIF Hytten

Kategori


Spirituel sommerkursus uge 29 i Seden ved Odense 2021 – Mix hold – for begyndere og øvede med Christian Viborg

Kom på 3 dages spirituelt sommerkursus med meditation, clairvoyance (psykisk læsning) og medieskab i uge 29 og oplev ånderne og energien med Christian Viborg.

Uge 29: 
Onsdag d. 21 juli , torsdag d. 22 juli og fredag d. 23. juli 2021:
Hold Niveau: Mix hold – for begyndere og øvede 

​Det bliver et intensivt og aktivt program med mange øvelser, hvor vi arbejder med åndelig kontakt i et trygt miljø og med glæde og humor. Der er stor fokus på udvikling af det enkelte menneske og sjæls-kontakten til dine hjælpere. Vi vil arbejde med meditation, clairvoyance (psykisk læsning) og medieskab i forskellige former. Vi arbejder med konkret psykisk læsning og medieskab.

  • Meditation & Intuition: Som vil styrke din intuition og selvindsigt. Du vil få redskaber, som du kan bruge i din hverdag i forhold til at mærke dig selv.

 

  • Din skytsånd: Sådan får du kontakt og skaber en bedre kanal til din skytsånd og dine vejledere.

 

  • Clairvoyance & mediumship: Her arbejder vi med symboler og farvernes sprog. Symbolerne og farverne definerer vores liv og et lydløst sprog, både på det fysiske og psykiske niveau. Vi vil også lære, hvordan vi associerer os med de enkelte farver. Vi vil arbejde med det psykiske niveau med hinanden og vi arbejder med kontakten til ånderne, de “afdøde”

 

  • Psykometri: Vi vil arbejde med psykometri på hinanden og ift. ”afdøde”-kontakt. Vigtigt: at du husker en genstand, som er din egen og et billede fra en ”afdød”, som du kendte.

 

  • Find “Holger”: Beskriv en levende person og beskriv området hvor person befinder sig fysisk.

 

  • Kabinet: Vi vil arbejde med kabinet-seancer i mørke, hvor du skal prøve at sidde i kabinettet, og hvor vi i fællesskab opbygger energien til fysisk medieskab.

 

  • Fysisk medieskab:  Vi vil arbejde med fysisk medieskab og vi vil se, om vi kan få ånderne til at bevæge ting og skabe fysiske fænomener. (bemærk, hvis myndighederne tillader det ift covid -19.) Medbring mørkt tøj.

 

  • Sted: . FIF Hytten v/Det spirituelle Fyn Østbirkvej 15, 5240 Odense– Der undervises fra kl. 10.00 til 17.00 alle dage.

 

  • Din huskeliste: Vandflaske – kuglepen – et billede af ”afdøde” (kun 1 person på billedet) – en genstand fra dig selv (som ikke er arvet) – evt. mappe til dine ting – mørkt tøj til fysisk seance

Efter afslutning og oprydning den sidste dag, plejer vi at afslutte med en fælles frivillig middag for egen regning ca. kl. 19.00 et centralt sted i Odense.

  • Pris: KUN 3300 kr. incl. moms for 3 dages undervisning incl. frokost – kaffe/the/frugt og eftermiddagskage alle dage.

Betalingsbetingelser:
Depositum 600,- kr. betales ved tilmelding. Resten, dvs. 2700 kr. betales senest d. 3 juli. 2021.
Kvitteringer udleveres på kursus, medmindre andet er aftalt.
Indbetaling mrk. navn/uge29 – eks: Christian Viborg/uge29.
Bemærk venligst, at din tilmelding er bindende og kursus beløbet tilbagebetales ikke efter d. 3 juli 2021 ved manglende deltagelse, sygdom eller lign.

Aflyses kursus ift. Retningslinjer fra myndighederne tilbagebetales depositum og restbeløb.

Bemærk venligst: Der er et meget begrænset antal pladser.

Tilmelding: Christianviborg@hotmail.com

Underviser: Christian Viborg arbejder som clairvoyant og medium med base i Tranbjerg ved Århus. Han arbejder med rådgivning, foredrag og mediumship udvikling og afholder klarsyn over hele Danmark og tidligere i Norge og de spiritiske kirker i England.