MAJ 2023: Er du sansestærk, og føler du dig tit drænet? Kom til en aften med energi og sjælsarbejde.

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 17. maj 2023
19:30 - 21:00

Kategori


Er du sansestærk, og føler du dig tit drænet? Kom til en aften med energi og sjælsarbejde.

Foredrag/mini workshop omkring din energi og med hverdagsøvelser som kan sikre et større fokus på dit mentale helbred, så du får en endnu stærkere indre kerne i samarbejde med dine spirituelle evner og åndeverden.

Christian vil fortælle, hvordan han arbejder med jordforbindelse i hans arbejde og når han har fri.

Sensitive/sansestærke mennesker kan til tider sanse for meget og mærke andre mennesker og ånder uden at have bevidsthed på det. Christian vil give eks. på hvordan du aktivt kan arbejde med din bevidsthed og sikre et større flow i dit liv.

Han vil også fortælle, hvordan du kan bruge dit flow, i dit liv og krop, som guide for dine valg. Han fortæller også, hvordan du kan sikre en tættere forbindelse mellem dit sind og din sjæl og derved skabe en bedre balance i dit liv, som giver et bedre selvværd.

Spirituel udvikling handler om jordforbindelse og om at være til stede i nuet og i det jordiske liv i samarbejde med din sjæls rejse.

Sted: Lysets Hus, Posthussmøgen 11C, 8000 Århus C

Dato: 17. maj 2023

Kl.: 19.30 – 21.00

Billetsalg starter i slutningen af december.

 

 

 

 

Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyn over hele Danmark, og tidligere i Norge og England. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats og mediumship-udvikling. Læs mere om Christians arbejde på www.christianviborg.dk

Følg Christian på facebook: https://www.facebook.com/clairvoyantmediumchristianviborg