Klarsyn i Vordingborg – i selskab med ånderne og Christian Viborg

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 12. oktober 2021
19:30 - 21:30

Lokation
Hotel Kong Valdemar

Kategori


Klarsyn – i selskab med ånderne og Christian Viborg

Christian Viborg fortsætter succesrækken af klarsyn. Han vil bringe os tættere på den åndelige verden og på denne måde viderebringe beskeder og beskrivelser til publikum fra ”afdøde” familie og venner fra den åndelige verden.

Christian forstår at formidle med stor præcision, kærlighed, alvor og humor. I løbet af aftenen vil deltagerne også få mulighed for, at stille spørgsmål omkring eget liv og får clairvoyante beskeder.

Christian vil med klarsynsafterne gerne ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi tager imod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os. Åndelig sjælskontakt er en naturlighed og har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen. Christians holdning er, at kommunikation med ånderne er for alle, det er en evne, vi alle har, da vi bruger vores sanser.

Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyn over hele Danmark, og tidligere i Norge og England. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats, mediumship-udvikling. Læs mere om Christians arbejde på www.christianviborg.dk

Adressen: Hotel Kong Valdemar, Algade 101, 4760 Vordingborg

Dato: 12. oktober 2021

Kl.: 19.30 -21.30

Pris 190 kr. plus gebyr.

Billetsalg:

https://billetto.dk/e/12-oktober-klarsyn-i-vordingborg-i-selskab-med-anderne-christian-viborg-billetter-561817?utm_campaign=Profile&utm_content=DK+Organiser+Profile&utm_medium=Recommendation&utm_source=Billetto

Er der ikke udsolgt, sælges billetter ved indgangen. Dørene åbnes kl. 19.00.

Der kan købes drikkevarer før foredrag og i pausen.

Følg Christian på facebook: https://www.facebook.com/clairvoyantmediumchristianviborg