Klarsyn i Viborg – i selskab med ånderne og Christian Viborg

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 6. september 2022
19:30 - 21:30

Lokation
Overlundstuen

Kategori


Klarsyn i Viborg – i selskab med ånderne og Christian Viborg

Så er der igen mulighed for at få en helt særlig oplevelse i selskab med Christian Viborg, når han endnu engang sætter kursen mod Viborg.
Denne aften bringer Christian os tættere på den åndelige verden, når han viderebringer beskeder og beskrivelser fra “afdøde” familiemedlemmer og venner. Deltagere vil også få mulighed for at stille spørgsmål omkring eget liv og få clairvoyante beskeder.
Christian forstår at formidle med stor præcision, kærlighed, alvor og humor og vil gerne ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi tager imod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os. Åndelig sjælskontakt er en naturlighed og har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen.
Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyn over hele Danmark. Herudover arbejder han med rådgivning, foredrag, workshops, retreats og mediumship-udvikling.

Dato: 6. september 2022

Kl.: 19.30 -21.30

Pris: 199 kr.

Sted: Overlundstuen, Toftegårdsvej 8, 8800 Viborg

Billetter købes på holdsport.dk – følg linket her:

https://www.holdsport.dk/sports_schools/1944

Se mere hos arrangør:
__________________________________________
Læs mere om Christians arbejde på https://www.christianviborg.dk eller følg ham på facebook: https://www.facebook.com/clairvoyantmediumchristianviborg