Klarsyn i Vejle – i åndernes selskab med Christian Viborg

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 5. oktober 2022
19:00 - 21:15

Lokation
Bygningen Vejle, Store sal

Kategori


Klarsyn i Vejle – i åndernes selskab med Christian Viborg

Christian Viborg fortsætter succesrækken af klarsynsforedrag!
Nu har du mulighed for at være med til en aften med klarsyn i selskab med ånderne og Christian Viborg.
Christian Viborg vil bringe os tættere på den åndelige verden og på denne måde viderebringe tydelige præcise beskrivelser og beskeder til publikum fra afdøde familiemedlemmer og venner fra den åndelige verden.
Der er tale om en aften med glæde, kærlighed, alvor og humor. En aften med kærlige beskeder fra dem, vi kender som har forladt denne verden. En aften i trygge og kærlige rammer med fokus på nærvær og glæde. Christian vil blandt andet vise, at de afdøde kan udpege, hvem de ønsker at skabe kontakt til blandt publikum.
Det er en aften for alle uanset alder, overbevisning eller tro.
I løbet af aftenen vil deltagerne også få mulighed for at stille spørgsmål omkring eget liv og få clairvoyante beskeder. Der er også mulighed for at stille spørgsmål om egne oplevelser eller hvordan et medium arbejder.

Om Christian Viborg:
Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyn over hele Danmark, og tidligere i Norge og England. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats og mediumship-udvikling.
Christian forstår at formidle med høj energi, empati og stor præcision.
Christian vil gerne ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi tager imod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os.
Åndelig sjælskontakt er en naturlighed og har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen. Christians holdning er, at kommunikation med ånderne er for alle – det er en evne, vi alle har, da vi bruger vores 5 sanser.
Læs mere om Christians arbejde på www.christianviborg.dk

  • Billetsalg på ticketmaster.dk – søg på Christian Viborg eller følg linket herunder:
  • Pris: 275 kr. plus gebyr
  • Dato: 5. oktober 2022
  • Kl.: 19.00
  • Sted: Bygningen Vejle, Store Sal, Ved Anlægget 14B, 7100 Vejle  Bygningen Vejle