Klarsyn i Slagelse – i åndernes selskab med Christian Viborg

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 7. oktober 2022
19:00 - 21:15

Lokation
Slagelse Biblioteker & Borgerservice

Kategori


Klarsyn i Slagelse – i selskab med ånderne og Christian Viborg

Christian Viborg fortsætter succesrækken af klarsyn. Han vil bringe os tættere på den åndelige verden og på denne måde viderebringe beskeder og beskrivelser til publikum fra afdøde familie og venner fra den åndelige verden. I løbet af aftenen vil deltagerne også få mulighed for at stille spørgsmål omkring eget liv og få clairvoyante beskeder. Christian forstår at formidle med stor præcision, kærlighed, alvor og jysk humor.

Christian vil med klarsynsaftnerne gerne ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi ikke ser dem som noget uhyggeligt, farligt og mystisk, men at vi tager imod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os. Åndelig sjælskontakt er en naturlighed og har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen. Christians holdning er, at kommunikation med ånderne er for alle – det er en evne, vi alle har, da vi bruger vores 5 sanser.

Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyn over hele Danmark, og tidligere i Norge og England. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats og mediumship-udvikling.
Læs mere om Christians arbejde på www.christianviborg.dk eller følg ham på facebook: https://www.facebook.com/clair…

 

Billetsalg på billetto.dk – søg på Christian Viborg eller følg linket herunder:

https://billetto.dk/e/7-oktober-klarsyn-i-slagelse-i-andernes-selskab-med-christian-viborg-billetter-659540?utm_campaign=Direct+Search&utm_content=DK+Search+Widget&utm_medium=Search&utm_source=Billetto

Er der ikke udsolgt på billetto.dk, sælges der også billetter i døren.

Dato: 7. oktober 2022

Kl.: 19.00 til 21.15.

Der vil være en kort pause undervejs.

Adressen: Slagelse Biblioteker & Borgerservice, Stenstuegade 3, 4200 Slagelse.