Klarsyn i Randers – i selskab med ånderne og Christian Viborg

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 7. oktober 2021
19:00 - 21:00

Lokation
Helligåndshuset

Kategori


Klarsyn i Randers – i selskab med ånderne og Christian Viborg

Christian Viborg fortsætter succesrækken af klarsyn. Han vil bringe os tættere på den åndelige verden og på denne måde viderebringe beskeder og beskrivelser til publikum fra ”afdøde” familie og venner fra den åndelige verden. I løbet af aftenen vil deltagerne også få mulighed for at stille spørgsmål omkring eget liv og få clairvoyante beskeder. Christian forstår at formidle med stor præcision, kærlighed, alvor og humor.

Christian vil med klarsynsaftnerne gerne ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi ikke ser dem som noget uhyggeligt, farligt og mystisk, men at vi tager imod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os. Åndelig sjælskontakt er en naturlighed og har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen. Christians holdning er, at kommunikation med ånderne er for alle, det er en evne, vi alle har, da vi bruger vores 5 sanser.

Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyn over hele Danmark, og tidligere i Norge og England. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats og mediumship-udvikling.

Læs mere om Christians arbejde på www.christianviborg.dk

Tidspunkt: Den 7. oktober kl. 19.00 til 21.00.

Entre: 180 kr. plus gebyr.

Billetsalg:

https://billetto.dk/e/7-oktober-klarsyn-randers-i-selskab-med-anderne-og-christian-viborg-billetter-568623?utm_campaign=Search&utm_content=DK+Instant+Search&utm_medium=Recommendation&utm_source=Billetto+Promotion

Dørene åbner kl. 18.30 og er der ikke udsolgt, sælges billetter i døren.

Sted: Helligsåndshuset, Erik Menveds Plads 1, 8900 Randers

Følg Christian på facebook:

https://www.facebook.com/clairvoyantmediumchristianviborg