Klarsyn i Lystrup – i selskab med ånderne og Christian Viborg

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 30. august 2022
19:00 - 21:15

Lokation
Hos Lena Hvid

Kategori


Klarsyn i Lystrup – i selskab med ånderne og Christian Viborg

En intim aften med et begrænset antal pladser.
Christian Viborg fortsætter succesrækken af klarsyn. Han vil bringe os tættere på den åndelige verden og på denne måde viderebringe beskeder og beskrivelser til publikum fra ”afdøde” familiemedlemmer og venner fra den åndelige verden.
I løbet af aftenen vil deltagerne også få mulighed for at stille spørgsmål omkring eget liv og få clairvoyante beskeder. der er også mulighed for at stille spørgsmål omkring spirituelle emner.
Christian forstår at formidle med stor præcision, kærlighed, alvor og humor.
Christian vil gerne ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi tager imod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os. Åndelig sjælskontakt er en naturlighed og har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen. Christians holdning er, at kommunikation med ånderne er for alle – det er en evne, vi alle har, da vi bruger vores 5 sanser.

Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyn over hele Danmark, og tidligere i Norge og England. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats og mediumship-udvikling. Læs mere om Christians arbejde på www.christianviborg.dk eller følg ham på facebook: https://www.facebook.com/clair…

  • Dato: 30. august 2022
  • Sted: Hos Lena Hvid,  Sønderskovvej 12 A, 8520 Lystrup
  • Kl.: 19.00 -21.15
    Dørene åbnes kl 18.30
  • Entre:300 kr . betales ved tilmelding – Tilmelding: lenahvid@hotmail.com

I pausen serveres der et glas bobler.🥂😊

Bemærk, der er et begrænset antal pladser denne aften.

Der er gode parkeringsforhold ved letbanen.
  • Arrangør: Lena Hvid
    Lena Hvid har klinik i Lystrup, og tilbyder Helhedsorienteret zoneterapi, Sundhedssamtaler, Stresshåndtering, Clairvoyance og Medieskab.