Klarsyn i Herning – i selskab med ånderne og Christian Viborg

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 2. november 2021
19:30 - 21:30

Lokation
Multihuset, Brændegårdsparken

Kategori


Klarsyn – i selskab med ånderne og Christian Viborg

Christian Viborg fortsætter succesrækken af klarsyn. Han vil bringe os tættere på den åndelige verden og på denne måde viderebringe beskeder og beskrivelser til publikum fra ”afdøde” familie og venner fra den åndelige verden. Christian forstår at formidle med stor præcision, kærlighed, alvor og humor. I løbet af aftenen vil der også være clairvoyante beskeder til deltagerne.

Christian vil gerne ændre vores holdning til vores kære eller på dem vi kender på den anden side,  så vi tager imod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os. Åndelig sjæls kontakt er en naturlighed og har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen. Christians holdning er, at kommunikation med ånderne er for alle, det er en evne, vi alle har, da vi bruger vores 5 sanser.

Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyn over hele Danmark, og tidligere i Norge og England. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats, mediumship-udvikling.

Læs mere om Christians arbejde på www.christianviborg.dk

Dato: 2. november 2021

Kl.: 19.30 -21.30

Billetsalg:

https://billetto.dk/e/2-november-klarsyn-i-herning-i-selskab-med-anderne-christian-viborg-billetter-558429?utm_campaign=Profile&utm_content=DK+Organiser+Profile&utm_medium=Recommendation&utm_source=Billetto

Pris: 170 kr. plus gebyr

Sted: Brændgårdsparken , MULTIHUSET , Brændgårdvej 81, 7400 Herning

Hvis du ikke får billet til denne aften, så kommer Christian også til Herning med klarsyn samme sted den 9. september 2021, billetsalg også på billetto.dk.

 

Følg Christian på facebook: https://www.facebook.com/clairvoyantmediumchristianviborg