Klarsyn i Herning – i selskab med ånderne og Christian Viborg

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 25. oktober 2022
19:30 - 21:30

Lokation
Multihuset, Brændegårdsparken

Kategori


Klarsyn i Herning – i selskab med ånderne og Christian Viborg

Christian Viborg fortsætter succesrækken af klarsyn. Han vil bringe os tættere på den åndelige verden og på denne måde viderebringe beskeder og beskrivelser til publikum fra afdøde familiemedlemmer og venner fra den åndelige verden. Christian forstår at formidle med stor præcision, kærlighed, alvor og humor. I løbet af aftenen vil der også være clairvoyante beskeder til deltagerne.

Christian vil gerne ændre vores holdning til vores kære og på dem vi kender på den anden side,  så vi tager imod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os. Åndelig sjælskontakt er en naturlighed og har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen. Christians holdning er, at kommunikation med ånderne er for alle – det er en evne, vi alle har, da vi bruger vores 5 sanser.

Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyn over hele Danmark, og tidligere i Norge og England. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats og mediumship-udvikling.

Du kan læse mere om Christians arbejde på www.christianviborg.dk eller følge ham på facebook: https://www.facebook.com/clair…

Dato: 25. oktober 2022

Kl.: 19.30 -21.30

Pris: 195 kr. plus gebyr

Sted: Brændgårdsparken , MULTIHUSET , Brændgårdvej 81, 7400 Herning

Billetsalg: Billetter købes på billetto.dk. Søg på Christian Viborg eller følg linket her:

https://billetto.dk/e/25-oktober-klarsyn-i-herning-i-selskab-med-anderne-christian-viborg-billetter-659543?utm_campaign=Direct+Search&utm_content=DK+Search+Widget&utm_medium=Search&utm_source=Billetto