Klarsyn i Århus – i selskab med ånderne og Christian Viborg

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 26. januar 2022
19:30 - 21:00

Lokation
Lysets Hus

Kategori


Klarsyn i Århus – i selskab med ånderne og Christian Viborg

Christian Viborg fortsætter succesrækken af klarsyn. Han vil bringe os tættere på den åndelige verden og på denne måde viderebringe beskeder og beskrivelser til publikum fra ”afdøde” familie og venner fra den åndelige verden. Christian forstår at formidle med stor præcision, kærlighed, alvor og humor. I løbet af aftenen vil deltagerne også få mulighed for at stille spørgsmål omkring eget liv og få clairvoyante beskeder.

Christian vil med klarsynsaftenerne gerne ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi tager imod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os. Åndelig sjælskontakt er en naturlighed og har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen. Christians holdning er, at kommunikation med ånderne er for alle, det er en evne, vi alle har, da vi bruger vores naturlige sanser.

Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyn over hele Danmark, og tidligere i Norge og England. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats og mediumship-udvikling.

Læs mere om Christians arbejde på www.christianviborg.dk

  • Dato: 26. januar 2022
  • Kl.: 19.30 -21.00
  • Adressen:
    Lysets Hus
    Posthussmøgen 11c,
    8000 Aarhus – https://lysetshus.dk

 

  • Billetsalg: Link til billetsalg følger, så snart billetterne kommer i salg.

 

Om Christian Viborg:

Christian arbejder som clairvoyant og medium med base i Tranbjerg ved Århus. Han arbejder med clairvoyance rådgivning, foredrag, kurser og uddannelse inden for meditation, clairvoyance og medieskab.  

Han afholder klarsynsdemonstrationer i hele Danmark, tidligere også i Norge og i de engelske spiritualist kirker.  

Christian vil gerne ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi tager imod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os. Åndelig sjælskontakt er en naturlighed og har været en del af menneskeheden siden tidernes morgen. www.christianviborg.dk 

Hvis du vil læse mere om Christians møde med ånderne og hans spirituelle vej, kan du læse her: 

https://www.christianviborg.dk/om-christian-viborg/mit-moede-med-aanderne/ 

Følg Christian på Facebook: https://www.facebook.com/clairvoyantmediumchristianviborg