Klarsyn i Århus – i selskab med ånderne og Christian Viborg

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 21. september 2022
19:30 - 21:00

Lokation
Lysets Hus

Kategori


Christian Viborg afholder klarsyn i Lysets Hus i Århus

Kom og få en spændende aften i selskab med ånderne og Christian Viborg.

Denne aften fører Christian os tæt på den åndelige verden, hvor du kan få besked fra en af dine “afdøde” familie og venner samt en clairvoyant besked.

Christian forstår at formidle med stor præcision, kærlighed, alvor og jysk humor.

Christian arbejder som clairvoyant og medium og har gennem en årrække haft et tæt samarbejde med Lysets Hus i Aarhus og har arbejdet med rådgivning, foredrag og cirkelarbejde, og samtidig har han arbejdet i de engelske spiritistkirker & i Norge.

Han er blevet undervist af nogle af verdens bedste medier, hvilket hans arbejde bærer tydeligt præg af.

Christian vil gerne ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi ikke ser dem som noget uhyggeligt, farligt og mystisk, men at vi tager imod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os. Åndelig sjælskontakt er en naturlighed og har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen. Christians holdning er, at kommunikation med ånderne er for alle, det er en evne, vi alle har, da vi bruger vores 5 sanser.

Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyn over hele Danmark, og tidligere i Norge og England. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats og mediumship-udvikling.
Læs mere om Christians arbejde ved at følge ham på facebook: https://www.facebook.com/clair… eller på christianviborg.dk

 

Billetsalg på billetto.dk – søg på Christian Viborg eller følg linket her:

https://billetto.dk/e/christian-viborg-klarsyn-billetter-637277?utm_campaign=Direct+Search&utm_content=DK+Search+Widget&utm_medium=Search&utm_source=Billetto

Medlemmer af Lysets Hus får refunderet det ½ af billetprisen ved fremvisning af betalt medlemskort.

Dato: 21. september 2022

Kl.: 19.30-21.00

Entré: 150 kr. + gebyr til billetto.dk

Adressen: Lysets Hus, Posthussmøgen 11C, 8000 Aarhus