NYHED: August 2024 Januar Personligt udviklingsforløb til dig, som ønsker at stå stærkere i livet – Med din krop i BALANCE, dit sind i RO, og stærk KONTAKT til den DU ER

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 23. august 2024
Hele dagen

Kategori


NYHED: Personligt udviklingsforløb til dig, som ønsker at stå stærkere i livet – Med din krop i BALANCE, dit sind i RO, og stærk KONTAKT til den DU ER i samarbejde med Kenneth Dahl og Christian Viborg

 

Nu har du muligheden for at deltage på et intenst personligt udviklingsforløb, der henvender sig til dig, der ønsker mere nærvær og glæde til den DU ER, et mere balanceret liv i flow, hvor du har bevidsthed på det, du tilbyder dig selv. Det kan også være dig, der ønsker at stå stærkere i livet, hvor end du oplever, at du står lige nu, så du giver dig selv muligheden for at udleve det liv, du drømmer om. Gennem din undervisning på forløbet, øvelser, nærvær og tiden mellem modulerne, arbejder du med din personlige proces hen imod at få din kerne til at være det naturlige sted for dig at være. Din opmærksomhed og træning i at stå stærkt i din kerne og være groundet, også i ”blæsevejr”, vil være utrolig givende for din livskvalitet og dit liv.

Vil du, som et sansestærkt menneske, gerne arbejde med dig selv på disse områder, træne det at samle din energi tættere på dig selv, for derigennem at omfavne det at være sansestærk og bruge det kontrolleret og forstærket som den gave det er, kan dette forløb også være noget for dig. På forløbet vil du blive præsenteret for teoretisk viden, der omsættes til forskellige, jordbundne brugbare værktøjer, du kan tage i brug med det samme.

Vi vil også arbejde med de naturlige ressourcer, vi alle besidder og har til rådighed, både iboende og omkring os, så du kan at skabe et liv med en krop i balance, et sind i ro og stærk kontakt til den DU ER.

I sparring med dine medkursister og undervisere vil du på forløbet i din egen proces blandt andet tage udgangspunkt i aktuelle problemstillinger, udfordringer, mønstre eller livsvilkår som du oplever begrænser dig i at opnå et liv i flow.

Christian Viborg og Kenneth Dahl, vil sammen med dig, dele deres mangeårige erfaringer i hvordan du kan arbejde med at stå stabilt i dig, tage og følge de bevidste valg du gerne vil, for at skabe det liv du gerne vil leve, og mærke det overskud og frihed der kommer sammen med at leve et autentisk liv ud fra den DU ER.

Du vil på forløbet arbejde med emner som:

 • Værdier
 • Meditation
 • Positiv Psykologi
 • Kropslig og mental selvregulering
 • Selvværd og selvtillid
 • Naturen som en helende ressource
 • Nærvær og et liv i nuét
 • Spiritualitet

Forløbet afvikles over ti dage fordelt på ni moduler. Her vil du opleve, at der arbejdes holistisk med hele dig og resten af holdet. Der er fokus på at du, som deltager gennem undervisningen, giver dig selv muligheden for, at arbejde med din krop, dit sind og din sjæl. Du skal derfor, som deltager, være klar til at være nysgerrig på dette for at opnå det fulde udbytte af forløbet.

For at du får de bedste betingelser for at træde ind i din udviklende proces, afholdes de 9 moduler i lækre omgivelser, på henholdsvis Marselis Hotel i Århus og et retreat ophold med overnatning på Ørslev Kloster, hvor du ud over lækre faciliteter også kan nyde den flotte natur.

Når du tilmelder dig, aftaler vi sammen et tidspunkt til en forventnings online-samtale, for at sikre at din proces kommer bedst mulig fra start. Vi glæder os til at være sammen med dig på dit personlige udviklingsforløb.

 

Mødetider og sted:

 

 1. modul: Vejle,  fredag d. 19.01.2024, kl. 09.30 – 16.00

 

 1. modul: Vejle,  lørdag d. 10.02.2024, kl. 13.30 – 21.00, samt søndag d. 11.02.2024, kl. 09.00 – 16.00. (overnatning på klosteret er inkluderet i prisen)

 

 1. modul: Vejle, Århus, fredag d. 15.03.2024, kl. 09.30 – 16.00

 

 1. modul: Vejle, fredag d. 12.04.2024, kl. 09.30 – 16.00

 

 1. modul: Vejle, fredag d. 24.05.2024, kl. 09.30 – 16.00

 

 1. modul: Vejle, fredag d. 21.06.2024, kl. 09.30 – 16.00

 

 1. modul: Vejle, fredag d. 30.08.2024, kl. 09.30 – 16.00

 

 1. modul: Vejle, fredag d. 27.09.2024, kl. 09.30 – 16.00

 

 1. modul: Vejle, fredag d. 08.11.2024, kl. 09.30 – 16.00

Adresser: Daugård ved Vejle.

Der er 2 pris modeller:

Pris 1: Pris for kursus i rate betaling:

Pris 1: 29.995,- kr. incl. Depositum. Depositum betales ved tilmelding 4795, – kr.  derefter 9 rate a 2800, – kr. betaling hver gang vi mødes.

Pris 2: Pris for kursus ved betaling inden kursus start 

Pris 2:  27.995,-kr. incl. Depositum. Depositum betales ved tilmelding 4795,- kr.

Betaling af rest beløbet samlet, udløser dette en rabat på 2000,- kr. Restbeløbet  23.200.- kr. skal indbetales senest d. 02.01.2024.

Priserne er incl. moms

Inkluderet i prisen er: Al undervisning på moduler, undervisningsmateriale frokost på alle moduler, samt aftensmad og morgenmad på modul med overnatning.

Der vil være mulighed for, at du kan tilkøbe individuel supervision/sessioner undervejs på forløbet efter aftale med underviserne.

Når du tilmelder dig, aftaler vi sammen et tidspunkt til en forventnings online-samtale, for at sikre at din proces kommer bedst mulig fra start. Vi glæder os til at være sammen med dig på dit personlige udviklingsforløb.

Tilmelding: Du tilmelder dig forløbet ved Christian via mail på: christianviborg@hotmail.com

 

Om Christian Viborg:

Christian Viborg har tidligere arbejdet med ledelse indenfor detailhandel og har været selvstændig siden 2011 som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyns foredrag over hele Danmark, og tidligere i Norge og England. Han arbejder med ledelse rådgivning, foredrag, kurser, meditation retreats. Han har sin egne clairvoyant medie-uddannelse som er et spirituelt udviklingsforløb. Christian er sin undervisning kendt for møde sine kursister med nærvær, opmærksomhed og humor på den måde løfte han hver enkelt frem til sit potentiale. Han bruger sin særlige måde,  at være groundet på og empati til at skabe et trygt og kærligt undervisningsrum, så deltagerne på hans forløb, kan opnå fuldt udbytte af hans brede viden og erfaring. https://www.christianviborg.dk

 

Om Kenneth Dahl:

 Kenneth Dahl er medejer af det psykoterapeutiske institut Lind & Dahl, hvor han, ud over at være Institutleder også underviser på den 4 årige psykoterapeutiske uddannelse. Kenneth har gennem de cirka sidste 10 år, særligt støttet mennesker til at opnå mere trivsel og tilfredshed i deres liv, gennem samtaler, gruppeforløb og uddannelser hvor en han blander høj faglighed, humor og en unik evne til at ”se” og møde mennesker lige der hvor de er. https://lindogdahl.dk/