NYHED: Clairvoyant medium uddannelse – et spirituelt udviklingsforløb November 2021

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 6. november 2021 - 7. november 2021
Hele dagen

Kategori


NYHED NYT forløb:

Clairvoyant medium uddannelse ​- et spirituelt udviklingsforløb November 2021 


Vil du gerne udvikle dine naturlige evner som clairvoyant medium i et trygt miljø med fokus på etik, kvalitet og respekt for åndeverdenen? 

Vi vil arbejde med mange aspekter inden for spiritualitet og der vil være mange aktive øvelser samt filosofiske diskussioner, som vil styrke din viden om den åndelige verden. Du får mulighed for at udvikle dig i en gruppe med glæde og nærvær, her er der nemlig plads til dig.

Du vil lære dig selv bedre at kende, samt lære at kommunikere med din sjæl og med den åndelige verden. Det vil styrke din selvindsigt og din forståelse af dig selv og andre. Overordnet vil vi hver weekend arbejde aktivt med forskellige øvelser ud over weekendens tema. Der vil være weekender med besøg udefra, hvor du får mulighed for at afprøve dine evner ift. clairvoyance og ”afdøde” kontakt. Dette kursus vil give dig selvindsigt og udvide din horisont. 

Uddannelses start: 6 og 7 November 2021

Sted: Århus

Mere detaljeret program, datoer samt pris følger

Du vil opleve en underviser, som er nærværende og som interesserer sig for din udvikling. Der er en optagelsessamtale, hvor vi forventningsafstemmer dine mål med forløbet og mine forventninger til dig.
​Forløbet er for alle, og du behøver ingen forudsætninger eller specielle evner for at deltage.

Det forventes, at du har egne sessioner med klienter undervejs i forløbet.
Der oprettes en lukket facebookgruppe til holdet, hvor deltagerne kan udveksle erfaringer og støtte hinanden. Der vil løbende være coaching til deltagerne i weekenderne, når vi mødes.
Udvidet supervision/ekstra vejledning kan tilkøbes undervejs i forløbet.

Underviser: Christian Viborg
www.christianviborg.dk

 

Har det vækket din interesse, så kontakt venligst Christian for yderligere information, da der vil være en optagelse samtale.