Clairvoyance I Odense med clairvoyant Christian Viborg

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 17. august 2021
Hele dagen

Lokation
Art of Massage

Kategori


Clairvoyance i Odense

Du har mulighed for at booke en individuel clairvoyance med Christian Viborg

Kontakt Lisbeth for tidsbestilling på sms eller telefon: 42 43 36 17

Varighed: 45 min.
Pris: 1100 kr. – medbring gerne egen telefon, hvis du ønsker at optage sessionen
(Depositum 500 kr. betales ved tidsbestilling. Resten af beløbet betales på dagen, kontant eller mobile pay).

Sted/adresse: Klinik Art of massage, Vestergade 90, Boligpassagen, 5000 Odense C.

 

Clairvoyance:

Den kan være med til at give dig en bedre forståelse af dig selv og dine livsmønstre og af de udfordringer, du har lige nu.

Du står måske et sted i livet og har en følelse af, at du står alene med en svær beslutning og har måske flere muligheder men er usikker på, hvad der er rigtigt for dig. En clairvoyance handler om at give dig en større selvindsigt og en følelse af vished. Den handler om svar på fortiden, nutiden og fremtiden. Det er præcis, hvad Christian Viborg gør under en clairvoyance. Han er clairvoyant medium og det betyder, at han udover clairvoyance også skaber kontakt til dine kære ”afdøde” venner og familie.

Når sessionen starter, vil Christian spørge, om du ønsker en clairvoyance om dig og dit liv eller om du ønsker clairvoyance  og ”afdøde”-kontakt i samme session. Du har endvidere mulighed for at stille spørgsmål undervejs i sessionen.

Konkrete emner som et muligt jobskifte, flytning, parhold, livs mønster e.l. kan meget vel være emnerne, der berøres under en clairvoyance og Christian giver dig via clairvoyancen inspiration og et kærligt skub videre i dit liv.

Kommende datoer i Odense:

20. September

11. oktober

15. November

Vær venligst opmærksom på, at Christian ikke kommer ind på sygdom, død eller ulykke på nulevende.

Du skal være over 18 år for at bestille en tid til clairvoyance.

Christian arbejder som clairvoyant og medium med base i Århus. Han arbejder med clairvoyant rådgivning, foredrag, clairvoyant og mediumship udviklingsforløb. Samtidig har han arbejdet i de engelske spiritistkirker og i Norge