18 maj Klarsyn i Silkeborg i selskab med ånderne og Christian Viborg

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 18. maj 2023
19:00 - 21:00

Kategori


Klarsyn i Silkeborg  – i selskab med ånderne og Christian Viborg

Christian Viborg fortsætter succesrækken af klarsyns demonstrationer. Han vil bringe os tættere på den åndelige verden og på denne måde viderebringe tydelige præcise beskrivelser og beskeder til publikum fra ”afdøde” familiemedlemmer og venner fra den åndelige verden. En aften i trygge og kærlige rammer med fokus på nærvær og kærlighed.

I løbet af aftenen vil deltagerne også få mulighed for at stille spørgsmål omkring eget liv og få clairvoyante beskeder. Der er også mulighed for at stille spørgsmål om egne oplevelser eller hvordan et medium arbejder.

Christian forstår, at formidle med højt humør og stor energi, empati og stor præcision, en aften med livsenergi, healing, glæde, kærlighed, alvor og humor. En aften med kærlige beskeder fra dem, vi kender som har forladt denne verden.

Christian vil gerne ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi tager imod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os. Åndelig sjælskontakt er en naturlighed og har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen. Christians holdning er, at kommunikation med ånderne er for alle – det er en naturlig evne, vi alle har, da vi bruger vores 5 sanser.

Sted: Medborgerhuset Lunden,  Vestergade 74, 8600 Silkeborg, Danmark

Kl.: 19.00 – 21.00

Entre.: 200 ,- kr.

https://billetto.dk/e/18-maj-klarsyn-i-silkeborg-i-selskab-med-anderne-og-christian-viborg-billetter-806572

Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyn over hele Danmark, og tidligere i Norge og England. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats og mediumship-udvikling. Læs mere om Christians arbejde på www.christianviborg.dk

Følg Christian på facebook: https://www.facebook.com/clair…