DECEMBER 2022: UDSOLGT! Klarsyn på Korinth kro – i selskab med ånderne og Christian Viborg

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 1. december 2022
19:00 - 21:15

Kategori


UDSOLGT! Klarsyn på Korinth kro – i selskab med ånderne og Christian Viborg

Christian Viborg fortsætter succesrækken af klarsyn. Han vil bringe os tættere på den åndelige verden og på denne måde viderebringe beskeder og beskrivelser til publikum fra ”afdøde” familie og venner fra den åndelige verden. Christian forstår at formidle med stor præcision, kærlighed, alvor og humor. I løbet af aftenen vil deltagerne også få mulighed for, at stille spørgsmål omkring eget liv og får clairvoyante beskeder.
Christian vil med klarsynsafterne gerne ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi tager imod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os. Åndelig sjælskontakt er en naturlighed og har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen. Christians holdning er, at kommunikation med ånderne er for alle, det er en evne, vi alle har, da vi bruger vores naturlige sanser.
Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyn over hele Danmark, og tidligere i Norge og England. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats, mediumship-udvikling.
Læs mere om Christians arbejde på www.christianviborg.dk 
Dato: 1 december 2022
Kl.: 19.00 -21.15
Entre: 200 kr. plus gebyr. (18 kr.)
Sted: Korinth Kro REVENTLOWSVEJ 10, KORINTH – 5600 FAABORG
Billet salg på billetto